Η παρέα του Ιουλίου σαμποτάρει τη δουλειά που ετοίμαζαν οι Ρεμπέτες, γεγονός που θα τους κάνει έξω φρενών. Τα τηλεφωνήματα ανάμεσα στον Ιούλιο και τη Βανέσα στο πρόγραμμα εκτόνωσης θυμού πληθαίνουν, ενώ στο κελί του Σπύρου γιορτάζουν το επιτυχημένο σαμποτάζ, με το πάρτι να έχει μια σούπερ απροσδόκητη κατάληξη.

Και, φυσικά, η… μαγική σφαίρα του μοναδικού καθηγητή Καλών Τεχνών του σωφρονιστικού ιδρύματος, Λάκη (Λάκης Γαβαλάς), προβλέπει το μέλλον και… φτιάχνει το παρόν για τους φυλακισμένους στο δέκατο τέταρτο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Στα σύρματα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:45.

Στα σύρματα: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 21:45 – Επεισόδιο 14: Μετά τη λύση ενός δύσκολου γρίφου, με αφορμή το «κλεμμένο» τηλεφώνημα του Τσιτσάνη, η παρέα του Ιουλίου σαμποτάρει τη δουλειά που ετοίμαζαν οι Ρεμπέτες. Αυτό θα τους κάνει έξω φρενών, με αποτέλεσμα τελικά να συνεργαστούν με τον Πικρό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τα τηλεφωνήματα ανάμεσα στον Ιούλιο και τη Βανέσα στο πρόγραμμα εκτόνωσης θυμού «Στα σύρματα» πληθαίνουν, κάτι που του δημιουργεί την ανάγκη να τη δει και να τη συναντήσει. Ο Σπύρος δέχεται να τον βοηθήσει σε αυτό το σχέδιο. Τέλος, στο κελί του Σπύρου γιορτάζουν το επιτυχημένο σαμποτάζ, με το «πάρτι» να έχει μια σούπερ απροσδόκητη κατάληξη.

Και, φυσικά, η μαγική σφαίρα του μοναδικού καθηγητή Καλών Τεχνών του σωφρονιστικού ιδρύματος, Λάκη (Λάκης Γαβαλάς), προβλέπει το μέλλον και… φτιάχνει το παρόν για τους φυλακισμένους.

Δείτε φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο: