Ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Τετάρτης (29/11) μέσα από το «Happy Day». Ο δημοσιογράφος έπλεξε το εγκώμιο της παρουσιάστριας του Mega αναφορικά στη στάση της στις διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά της.

Ειδικότερα, ο Δήμος Βερύκιος, παίρνοντας αφορμή από την παρουσίαση χορηγικού προϊόντος από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, σημείωσε χαρακτηριστικά στη συνεργάτιδα του: «Όταν έκανες την παρουσίαση, τι μου ήρθε στο μυαλό; Λέω πως ξεπέρασες και την Ελένη. Τι ωραία παρουσίαση για το προϊόν. Την ξεπέρασες και σε αυτό το κομμάτι».

«Η Ελένη είναι δασκάλα από τις λίγες, δεν ξεπερνιέται. Μακάρι να της μοιάσουμε έστω στα μισά» αποκρίθηκε η παρουσιάστρια στο συγκεκριμένο σχόλιο.

«Στις διαπραγματεύσεις δεν την πιάνει κανείς. Κανείς! Εκεί “κατεβάζει κουρτίνα”, ούτε φιλίες ούτε τίποτα» σχολίασε κατόπιν ο Δήμος Βερύκιος.

«Καλά κάνει όμως. Η φιλία σε αυτούς τους χώρους πρέπει να λειτουργεί αμφίδρομα. Όπως εσένα σε αδειάζουν γρήγορα, αν δεν κάνεις τη δουλειά τους, παραμερίζοντας τη φιλία και κοιτάζοντας το συμφέρον της επιχείρησής τους, αντίστοιχα και συ πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου ως προϊόν» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, για να υπογραμμίσει κλείνοντας το θέμα ο δημοσιογράφος:

«Πόσες φορές εδώ στον διάδρομο με στρίμωχνε και μου έλεγε “Αυτό που κάνεις για τον εαυτό σου δεν είναι σωστό”. Για τη στάση μου γενικότερα, το ότι δεν διεκδικούσα για μένα… Και το έλεγε εκείνη και είχε δίκιο».