Την πολυσυζητημένη σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα σχολίασαν στην παρέα του Happy Day. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του βετεράνου πολιτικού στις τηλεοπτικές κάμερες.

Το βράδυ της Τρίτης η παράσταση που συμμετέχει η ηθοποιός και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» έκανε πρεμιέρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης βρέθηκε στο πλευρό της και μάλιστα της έστειλε ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα. 

Φτάνοντας ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στο θέατρο είπε στις κάμερες: «Σας κάνει εντύπωση που αγαπάω μια γυναίκα γιατί τώρα αγαπούν τους άντρες. Έτσι δεν είναι; Δεν έχω κάνει συζητήσεις με τον γιο μου αν θα παντρευτώ την Τζόρτζια».

«Έβαλε τα όριά του, είπε ότι αυτά είναι ιδιωτικά, αλλά δεν με πειράζει που με ρωτάτε, όμως δεν πρόκειται να σας απαντήσω», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Με το παιδί του δεν συζητάει; Τώρα που είναι η εποχή που… αγαπάμε τους άντρες είναι και η εποχή που δεν μιλάμε με τα παιδιά μας; Εννοείται ότι θα μιλήσεις με τα παιδιά σου για τα προσωπικά σου ζητήματα», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Ο Θάνος (Πλεύρης), επειδή έφτασε πρόσφατα στην “άλλη άκρη”, ήταν σε κωματώδη κατάσταση και τον θεωρούσαν νεκρό, δεν πιστεύω ότι θεωρεί τόσο κακό το τι θα κάνει ο πατέρας του. Ίσως έχει σκεφτεί ότι η ζωή είναι μικρή, να ζούμε το τώρα κι ας είμαστε όλοι ευτυχισμένοι», ανταπάντησε η παρουσιάστρια του Happy Day.

«Όταν δεν έχεις ηθικές αναστολές να κάνεις το σήμα του Heil Hitler μέσα στο δικαστήριο, τότε δεν έχεις ηθικές αναστολές γενικώς. Δεν υπάρχει θέμα ας πούμε, δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Δεν είναι όλα αστεία», επισήμανε ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τονίζει: «Αναφέρεσαι στον πατέρα του, γιατί δεν είναι δίκαιο να συγχέουμε τον πατέρα με τον γιο».

«Δεν θέλω να πω τη λέξη “γεροντο-έρωτας” αλλά όταν οι άνθρωποι μεγαλώνουν πολύ και νιώθουν ίσως ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους και σου λέει: “δεν με νοιάζουν οι ηθικές αναστολές, οι κόκκινες γραμμές και τα ταμπού, εγώ αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο και θα το ζήσω”», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Δεν μου άρεσαν τα υπονοούμενα του κυρίου Πλεύρη ότι αυτή είναι η εποχή που αγαπάμε τους άνδρες. Κι αυτός κάνει κάτι εκκεντρικό. Ίσως εννοούσε άλλο… περί ανωμαλίας που διαβάζω. Βάσει ιδεολογίας είχε πολύ μεγάλο βάθος αυτό το σχόλιο», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Παπανώτας.