Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day στον Alpha»… τρύπωσε στα γυρίσματα της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούργολου μίλησε με την Ελισάβετ Μουτάφη και την Ευγενία Ξυγκόρου.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, ήθελα πάρα πολύ να κάνω αυτό το ρόλο» θα πει η Ευγενία για το ρόλο της. «Έχει τον κρυφό έρωτα με τον Δημήτρη Σέρφα (Γρηγόρης) και εμφανίζεται το προξενιό με τον Μελέτη Ηλία (Προβιός) το οποίο δε θέλει και θα δούμε τι συνέπειες έχει αυτό».

Όπως είπε για τις ανάγκες του ρόλου έχει αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της και θα χρειαστεί αργότερα να τα κόψει, αλλά δεν είναι κάτι που την ενοχλεί. Αποκάλυψε ότι τα «πειραχτήρια» στα γυρίσματα είναι ο Μελέτης Ηλίας «απλά μπορεί να με κοιτάξει και να πεθάνω στα γέλια», αλλά και ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Η Ευγενία Ξυγκόρου

Δεν την δυσκολεύουν οι ερωτικές σκηνές γιατί «γίνονται με προσοχή, ηρεμία και εμπιστοσύνη κι έτσι δεν είναι άβολες».

Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλώντας για τη σειρά είπε «έχει φοβερές ανατροπές, φοβερές οικογενειακές και μη σχέσεις. Έναν έρωτα δυο παιδιών που γύρω τους, όπως είναι ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα, υπάρχουν τέσσερις οικογένειες που γίνεται χαμός. Πιο πολύ κάνουμε ένα focus στη γυναίκα δηλαδή στο πώς ήταν τότε, στο προξενιό, πώς παντρευόντουσαν, πώς ζούσαν, τι δικαιώματα είχαν, πόσο παραπάνω ήταν οι άντρες και θα μας δείξει και την παράδοσή μας».

Καταλήγοντας τόνισε ότι η Στάσα Σκούταρη είναι μια σκληρή γυναίκα.