Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ: σόουμαν, τραγουδιστής, παρουσιαστής, ηθοποιός, δημιουργός της δικής του ομώνυμης συλλογής ρούχων και, πάνω απ’ όλα τρυφερός μπαμπάς και αφοσιωμένος σύντροφος, κλείνοντας 20 χρόνια πορείας, στην πιο ώριμη φάση της ζωής και της καριέρας του μιλά για την «παράφορη αγάπη του για τη μουσική» στην και δηλώνει έτοιμος για το νέο κύκλο της επόμενης 20ετίας. Ακόμα αποκαλύπτει ότι μπορεί στα σχέδια του να μην είναι ο γάμος αλλά σίγουρα είναι τα πολλά παιδιά. Ακολουθούν οι σημαντικότερες απαντήσεις του Σάκη Ρουβά.

– Τρίτη χρονιά Χ – Factor κι εσύ πιο ουσιαστικός και ολοκληρωμένος από ποτέ. Φαίνεται ότι κέρδισες και το στοίχημα του τηλεοπτικού παρουσιαστή…

«Ο ρόλος του παρουσιαστή αναδεικνύεται και από τους παίκτες . Φέτος τα παιδιά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα, δύσκολα ξεχωρίζεις το νικητή. Ο προσωπικός μου ρόλος μου αρέσει, με αγγίζει το πάθος των παικτών να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Είναι το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό σόου στον πλανήτη: δυναμικό, συναρπαστικό, αληθινά ψυχαγωγικό».

– Πως βιώνεις τη ζωή με την Κάτια και τη μικρή σου Αναστασία; Σκέφτεστε να κάνετε κι άλλο παιδί;

«Η οικογένειά μου είναι ότι πιο πολύτιμο για μένα. Αυτό το μαγικό στοιχείο που με ισορροπεί, με ηρεμεί, με γεμίζει όσο τίποτα. Η Κάτια και η Αναστασία είναι τα δικά μου δώρα ζωής. Και βέβαια, θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά, τα παιδιά είναι ευλογία».

Για τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση δηλώνει στη συνέντευξή του στη RealLife: «Με την Άννα δίνουμε στον κόσμο που έρχεται να μας δει μια αυθεντική διέξοδο ψυχαγωγίας. Όλοι μαζί ξεφεύγουμε και συμμετέχουμε σε ένα ζωντανό μουσικό πάρτι».