Η διάσημη τραγουδίστρια Bebe Rexha, υποψήφια για βραβείο Grammy, επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν εκείνη και τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, Keyan Safiari να έχουν χωρίσει, περίπου δύο εβδομάδες αφότου δημοσίευσε υποτιθέμενο μήνυμά του που αφορούσε το βάρος της.

Μάλιστα, η 33χρονη καλλιτέχνις αποκάλυψε τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή στη διάρκεια συναυλίας όπου ξέσπασε σε κλάματα. Το περιστατικό συνέβη στις 28 Ιουλίου κι ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο. Η Bebe Rexha προλόγισε το δημοφιλές τραγούδι της «Atmosphere» το οποίο μιλάει για χωρισμό ενός ζευγαριού. Συγκινημένη είπε στους θεατές: «Μόλις πέρασα από έναν χωρισμό, οπότε μπορεί να με παρασύρει το συναίσθημα. Ως εκ τούτου θα χρειαστώ τη βοήθειά σας».

Το μήνυμα για το βάρος της

Η επιβεβαίωση του χωρισμού έρχεται μερικές ημέρες αφότου η Bebe Rexha ανάρτησε στα social media ένα μήνυμα φαινομενικά από τον 39χρονο κινηματογραφιστή και μέχρι πρότινος σύντροφό της, στο οποίο εμφανίζεται να της ασκεί κριτική επειδή «προσφάτως πήρε κιλά».

Το «ποστάρισμα» αρχικά έγινε στον λογαριασμό της Bebe Rexha στο Instagram, αλλά στη συνέχεια αφαιρέθηκε.

Στο εν λόγω μήνυμα, αφού ο Safyari φέρεται να έγραψε ότι ήθελε να είναι «ειλικρινής» σχετικά με την εμφάνισή της. «Πάντα έλεγα ότι θα είμαι ειλικρινής μαζί σου και το πρόσωπό σου άλλαζε, οπότε σου είπα ότι άλλαζε… αυτή ήταν η συζήτηση που κάναμε και εσύ ζήτησες»,

Στη συνέχεια παρουσιάζεται να της είπε ότι πήρε «15 κιλά». Το κείμενο αναφέρει ακόμη μεταξύ άλλων: «Να προσποιηθώ ότι δεν συνέβη και ότι είναι εντάξει; Έλα τώρα, πήρα 1,5 κιλό και με αποκαλείς παχουλό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με αγαπάς».