Δεν είδε ολόκληρο τον τελικό του Survivor All Star και ούτε υποστήριζε κάποιον από τους δύο φιναλίστ καθώς δεν γνωρίζει καλά, ούτε τον Σάκη Κατσούλη που κέρδισε, ούτε τον Νίκο Μπάρτζη που κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα. Η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου και η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του Open συνάντησε το μοντέλο και ηθοποιό και εκείνος απάντησε σε όλα.

«Δεν είδα ολόκληρο τον τελικό του Survivor, είδα όμως αρκετό. Δεν μπορώ να πω ότι υποστήριζα κάποιον από τους δύο. Δεν τα γνωρίζω καλά τα παιδιά, οπότε δεν είχα ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιον. Άκουα ότι είχαν διαφορά 9 ψήφων μεταξύ τους, είναι λίγο άδικο για τον κύριο Μπάρτζη αλλά τι να κάνουμε;» σχολίασε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Πιστεύω ότι το ελληνικό Θέατρο θα επιβιώσει και χωρίς εμένα. Δύσκολα μεν αλλά θα τα καταφέρει. Θέλω να πω κι ένα συγγνώμη στους χιλιάδες που κατακλύζουν κάθε καλοκαίρι την Επίδαυρο και αναρωτιούνται «μα πού είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας;». Απολογούμαι», δήλωσε με χιούμορ στην κάμερα του Open.

«Η Ελληνίδα Barbie θα μπορούσε να είναι η Ελένη Μενεγάκη. Μου αρέσει, είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, ξεχωριστή και πολύ λαμπερή», απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας σε σχετική ερώτηση και αποκάλυψε το πιο περίεργο μήνυμα που του έχουν στείλει τελευταία, λέγοντας: «Πρόσφατα μου ήρθε ένα περίεργο μήνυμα. Ήμουν κάπου και ανέβασα μία κατσαρίδα που ήταν στο δωμάτιο… και μου έστειλε μία κοπέλα: αχ να ήμουν στη θέση της μαζί σου».