Λίγο πριν πέσει η αυλαία στη 10η σεζόν για την “Μουρμούρα” του Alpha, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στη Ναταλία Γερμανού τόσο για τον αποχωρισμό με την Κλέλια Ρένεση όσο και τη… νέα τηλεοπτική του παρτενέρ.

«Η σχέση του Ηλία με την κα. Καίτη τελειώνει και με έναν Χ τρόπο καταλαβαίνω ότι δεν χωράω σε αυτή την σχέση. Με πολύ πολύ αγάπη της λέω αντίο και με πολύ πόνο καρδιάς.

Και επιστρέφω, βέβαια, στη μανούλα μου» αποκάλυψε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός για να επιβεβαιώσει στη συνέχεια την είσοδο της Ελένης Γερασιμίδου στη σειρά.

«Περιμένω πως και πως αυτή συνύπαρξη με την Ελένη Γερασιμίδου, είναι απολαυστική. Φαντάσου πως από έναν αυτοσχεδιασμό που βγάλαμε μια μέρα, ενώ ήταν να γυριστεί η σκηνή κάπου αλλού, γυρίστηκε μέσα στην τουαλέτα.

Όπως κάνουν δηλαδή οι γλυκές μανούλες μπαίνει μέσα και λέω “ρε μάνα σε παρακαλώ” και εκείνη μου έλεγε και μου έλεγε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Όλοι περάσαμε πολύ ωραία με την Κλέλια Ρένεση αλλά κάποια στιγμή συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες ένας αποχωρισμός. Πέντε χρόνια μείναμε πάλι μαζί. Απλά μάλλον εγώ είμαι ο γκαντέμης της ιστορίας γιατί με παρατάνε όλοι και όλες και γυρνάω στη μανούλα κάθε φορά.

Κάτι δεν κάνω καλά ή κάτι κάνω πάρα πολύ καλά» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.