Στην κάμερα του OPEN Weekend μίλησε ο Τριαντάφυλλος το Σάββατο. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και θέλει τον Σάκη Κατσούλη και την σύντροφο του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη να έχουν κινητή συσκευή στο Survivor All Star καθώς και

Πιο συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα είναι ή δεν είναι (σ.σ. κινητό), τι να πω… Αυτό το ξέρει καλύτερα η παραγωγή. Δεν ξέρω αν το έχουν κάνει zoom, δεν ξέρω τι έχουν δει, δεν ξέρω τι είναι αυτό. Δεν θέλω να αδικήσω τα παιδιά. Εντάξει, πλέον δεν είμαστε φίλοι αλλά μην αδικήσω τα παιδιά. Δεν μ’ αρέσει να αδικώ κανέναν. Δεν νομίζω να το έκαναν αυτό. Φαίνεται σαν να είναι παλιό κινητό αλλά δεν νομίζω να είναι. Νομίζω πως είναι κάτι άλλο. Τώρα όμως φαίνεται περίεργο».

«Ήταν σίγουρη η αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα. Τα είχε βάλει πολύ με τον Μπάρτζη και ο κόσμος έχει δει τις αλήθειες. Έκατσε πάρα πολύ ο Μαρτίκας, ήταν αρκετό καιρό, πήγε καλά μέχρι εκεί αλλά όταν έσφιξαν τα πράγματα με τους δυνατούς παίκτες είδαμε ότι έφυγε».

«Είναι δυνατόν να λέει ο Κόρο ότι «δεν θέλω να κερδίσει γυναίκα γιατί δεν είναι δυνατές και δεν fέρνουν τροφή στο τραπέζι»; Τι δεν φέρνουν τροφή στο τραπέζι ρε; Τι κόμπλεξ είναι αυτό με την τροφή, αγόρι μου;» αναρωτήθηκε, ακόμα, ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.