Ο Μπραντ Πιτ είχε αγοράσει μια πολυτελή έπαυλη, στην οποία έμενε με την Αντζελίνα Ζολί όσο ήταν παντρεμένοι, επειδή είχε ακούσει πως ήταν «στοιχειωμένο», με την πρώην ιδιοκτήτρια να ισχυρίζεται πως αντιμετώπισε μια σειρά από ανεξήγητα φαινόμενα.

Σύμφωνα με τη marca.com, το σπίτι βρίσκεται στη γειτονιά Λος Φελίζ της Καλιφόρνια και το απέκτησε το 1994 από την ηθοποιό Κασάντρα Πίτερσον. Η γυναίκα σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε πως είχε αναφέρει τα περίεργα περιστατικά στον Μπραντ Πιτ και πως αυτός ήταν ο λόγος που ήθελε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη αγορά.

«Εδώ συμβαίνουν πράγματα. Μια σειρά από φαινόμενα που δεν ξέρουμε πώς να τα εξηγήσουμε», είχε αναφέρει. Έτσι, ισχυρίστηκε ότι είδε ανθρώπους στον τελευταίο όροφο και άκουγε τον ήχο από τα τακούνια μιας γυναίκας που ανέβαινε τις σκάλες.

Η ηθοποιός είπε ακόμη ότι κάποτε είδε το σώμα μιας γυναίκας να πνίγεται στην πισίνα κι έναν άνδρα να στέκεται δίπλα στο τζάκι. Σύμφωνα με την ίδια, οι άνθρωποι της υπηρεσίας και ο σύζυγός της ήταν επίσης μάρτυρες αυτών των παράξενων γεγονότων.

Εντούτοις, ο ηθοποιός πούλησε το σπίτι πριν από λίγο καιρό για 40 εκατομμύρια δολάρια, τιμή που είναι αυξημένη κατά 24 φορές σε σχέση με εκείνη που το είχε αποκτήσει.