Η Τζένιφερ Άνιστον σε πρόσφατη συνέντευξή της εκμυστηρεύτηκε ποια ήταν η πρώτη υπερβολή που έκανε με το που πήρε τον πρώτο της μισθό από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια». Παράλληλα, υπογράμμισε πως η αγορά της έγινε… μάθημα.

Μιλώντας στο PopSugar, η ελληνικής καταγωγής 54χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι η «πρώτη της υπερβολή» ήταν ένα αυτοκίνητο και πιο συγκεκριμένα μια «Mercedes που είχε μια πινακίδα προς πώληση για σχεδόν δύο χρόνια».

Όπως είπε η Τζένιφερ Άνιστον: «Υπήρχε μια μικρή λευκή 280 SL Mercedes και ήταν εκεί για πολύ καιρό. Ίσως και να ήταν εκεί πάνω από δύο χρόνια. Και πάντα έλεγα: “Δεν μπορώ να περιμένω, μια μέρα, μια μέρα θα την αποκτήσω” κι έτσι μια μέρα την αγόρασα».

Ωστόσο, η εμπειρία με το αυτοκίνητο που τόσο πολύ επιθυμούσε να αποκτήσει δεν ήταν όπως τη φανταζόταν. «Και μετά το οδήγησα το αυτοκίνητο και μετά το ξαναοδήγησα το αυτοκίνητο. Και μετά δεν το ξαναοδήγησα ποτέ ξανά», δήλωσε και παραδέχθηκε ότι δεν το είχε ελέγξει μηχανικά πριν το πάρει «οπότε αυτό ήταν ένα ωραίο λάθος των 25 ετών μου» όπως είπε.

@popsugar

Raise your hand if you’re Jennifer Aniston in this situation. ✋ #JenniferAniston #AdamSandler #FirstCar #Cars #Lemon

♬ original sound – POPSUGAR

Βέβαια, με τα χρόνια πιθανώς να μην την «πόνεσε» και οικονομικά. Αφενός γιατί η τεράστια επιτυχία του τηλεοπτικού προγράμματος την έκανε πάμπλουτη – τις δύο τελευταίες σεζόν της σειράς ο μισθός της είχε φτάσει στο ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ σύμφωνα με το USA Today, η Warner Brothers φέρεται να βγάζει 1 δισ. δολάρια κάθε χρόνο από τα δικαιώματα προβολής της σειράς από τα οποία, ο κάθε πρωταγωνιστής συνεχίζει να λαμβάνει το 2% που σημαίνει περίπου και 20 εκατομμύρια δολάρια για τον καθένα ετησίως.

Αφετέρου γιατί όπως σημειώνει το CNBC, αν κράτησε το αυτοκίνητο, το επισκεύασε και το πούλησε τότε το πιθανότερο είναι να έβγαλε και… κέρδος. Αυτή την περίοδο το συγκεκριμένο μοντέλο πωλείται σε διάφορες πλατφόρμες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στις ΗΠΑ μέχρι και για 170 χιλιάδες δολάρια!