H Κάτια Ζυγούλη, το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α τετ» και μίλησε για τον Σάκη Ρουβά, την οικογένειά τους, αλλά και στη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή που είναι το σπίτι τους, στο Νέο Βουτζά.

Σχετικά με αυτό, το μοντέλο είπε: «Εκείνη την ημέρα ήταν τόσο μεγάλος ο κίνδυνος, τόσο άσχημες οι συνθήκες που επικρατούσαν και εμείς βρισκόμασταν μακριά από το σπίτι και το ένα παιδί, το οποίο ήταν μωρό, γιατί βρισκόμασταν στην Κέρκυρα. Δεν ξέραμε εάν καίγεται το σπίτι, δεν ξέραμε εάν ο πατέρας μου τη γλίτωσε ή δεν τη γλίτωσε. Ήμασταν τόσο ανήμποροι που απλά καθόμασταν παγωμένοι, αμίλητοι γιατί δεν θέλαμε να προκαλέσουμε πανικό στα μικρότερα τρία παιδιά που ήταν μαζί μας».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εκεί συνειδητοποιείς ότι μπορεί να αγωνιάς για τα πάντα, να έχεις άγχος, να έχεις συνεχώς την ανάγκη να ελέγχεις και να κοντρολάρεις και να φροντίζεις τα πάντα αλλά δεν είναι όλα στο χέρι σου. Είναι μεγάλο μάθημα αυτό. Δεν είναι όλα στο χέρι μας και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τα πάντα».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μετά το 38:30: