Η Μέγκαν Μαρκλ «άναψε» για ακόμα μία φορά φωτιές στη βρετανική βασιλική οικογένεια, αφού σε νέα συνέντευξη που έδωσε, παρέθεσε τους λόγους για τους οποίος την έκανε να αισθάνεται άβολα το παλάτι, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην έννοια της συγχώρεσης.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσεξ μίλησε στο περιοδικό «Cut» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αν υπάρχει περιθώριο συμφιλίωσης με τα πεθερικά της, αλλά και με την οικογένεια της.

«Νομίζω ότι η συγχώρεση είναι πολύ σημαντική. Χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να μην συγχωρείς. Αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συγχωρέσεις. Έχω κάνει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια, ειδικά γνωρίζοντας ότι μπορώ να πω τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, ήταν πως έπρεπε πάντα να μοιράζεται πρώτα τις οικογενειακές φωτογραφίες -ιδιαίτερα εκείνες του γιου της- με τους δημοσιογράφους και στη συνέχεια με την οικογένεια της. Μάλιστα, δήλωσε ιδιαίτερη ενοχλημένη, αναφέροντας πως πχ. Ο σύζυγος της δεν θα έβλεπε πρώτος την φωτογραφία του γιου τους, αλλά ένας αναγνώστης, ειδικά από την στιγμή που έχει δεχτεί ρατσισμό για το χρώμα του δέρματος της.

«Γιατί να δίνω στους ίδιους ανθρώπους που αποκαλούν τα παιδιά μου με τη λέξη “N” μια φωτογραφία του παιδιού μου πριν μπορέσω να τη μοιραστώ με ανθρώπους που το αγαπούν;», είπε στη συνέντευξη που έδωσε. «Πείτε μου πώς βγάζει νόημα αυτό και μετά θα παίξω αυτό το παιχνίδι», πρόσθεσε στη συνέχεια.