Γεννημένη στην Αθήνα αλλά μεγαλωμένη στο Βόλο, η Χριστίνα Παππά, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, την «πληγή» του πατέρα της αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λόγω στεναχώριας.

«Ούτε εύκολα ούτε δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια. Παιδί χωρισμένων γονιών. Τον μπαμπά μου τον γνώρισα πέντε χρονών. Παρ’ όλο που έχει φύγει από τη ζωή, έχω κάνει και εξομολόγηση μου έχει μείνει μια πληγή με τον μπαμπά μου. Όταν ήμουν πιο μικρή ήθελα η σχέση μου να είναι πάντα μεγαλύτερος από μένα, να με φροντίζει, να με περιποιείται, να μαθαίνω. Σιγά – σιγά το ξεπέρασα αυτό» εξομολογήθηκε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή της; «Τελείως τυχαία. Είχα στείλει τότε σε ένα περιοδικό μια φωτογραφία και πήγα στον τελικό και βγήκα πρώτη. Ο πρώτος που θα έβγαινε είχε τότε συμβόλαιο με μια εταιρεία για ταινίες. Και έτσι μπήκα τότε στο χώρο» εξήγησε η Χριστίνα Παππά.

Σε ότι αφορά τις «κατραπακιές» που έχει φάει στην επαγγελματική της πορεία, η Χριστίνα Παππά εξομολογήθηκε πως: «Αυτό δεν θέλω καν να το θυμάμαι, διότι πέρασα και ένα φοβερό πρόβλημα υγείας. Είχα πάθει ισχαιμικό από τη στεναχώρια μου, από την πίεσή μου και δεν θέλω καν να το σκέφτομαι αυτό το πράγμα. Από εκεί και πέρα η ζωή μου ήταν με τρομερά προβλήματα υγείας. Εγώ αν στάθηκα στα πόδια μου, στάθηκα από την αγάπη του κόσμου. Το λέω και το εννοώ. Δεν φαντάζεστε τι δύναμη μου έδωσε. Στο λέω και θέλω να κλάψω», εξομολογήθηκε συγκινημένη η Χριστίνα Παππά.