Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιωρίκας Πηλίδης ο οποίος μίλησε για τις δυο μεγάλες αγάπες της ζωής του, την πάλη και την σύντροφό του ενώ εξομολογήθηκε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένεια του προκειμένου να τον στηρίξει για να συμμετάσχει στους αγώνες.

«Σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο έχω κερδίσει 9 μετάλλια. Στην πάλη ξεκίνησα μικρός, με έφερε ο παππούς μου που ήταν παλαιστής. Είχαμε οικονομικές δυσκολίες, στερηθήκαμε πολλά για να πάω στους αγώνες, η μάνα μου αναγκάστηκε να πουλήσει τα χρυσαφικά της» ανέφερε αρχικά ο αθλητής.

«Η μαμά μάς μεγάλωσε μόνη, είναι χωρισμένοι οι γονείς μου, έχει στερηθεί τα πάντα για εμάς. Κάθε φορά που αγωνίζομαι το κίνητρο μου είναι η οικογένειά μου», είπε στην συνέχεια ο Γιωρίκας Πηλίδης.

Αναφερόμενος στην σύντροφό του, ο Γιωρίκας Πηλίδης είπε: «Θα πρέπει να ρωτήσουμε την ίδια την κοπέλα μου αν θέλει να παντρευτούμε, υπάρχει στα πλάνα. Πριν κάνω οικογένεια θέλω να είμαι εξασφαλισμένος για να μεγαλώσω τα παιδιά μου χωρίς στερήσεις. Με την Όλγα είμαστε μαζί από τα 16 μου, γνωριστήκαμε μέσω instagram».