Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στα σχόλια του Πέτρου Τατσόπουλου για τη νέα σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος-Από τα Φάρασα στον Ουρανό», την οποία έχει χαρακτηρίσει «θρησκευτικό παραμύθι» λέγοντας ότι «θα τρίζουν τα κόκκαλα των ιστορικών μας».

Αυτή τη φορά εναντίον του Τατσόπουλου τοποθετήθηκε και ο Απόστολος Γκλέτσος γράφοντας, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στο Facebook, «παλιό το κόλπο και βαρετό».

Συγκεκριμένα έγραψε ο Απόστολος Γκλέτσος: «κάποιος που κατά τα λεγόμενα του, έχει έρθει σε ερωτική επαφή με τη μισή Αθήνα, ειρωνεύεται μια τηλεοπτική σειρά, που λατρεύει το κοινό…..παλιό το κόλπο…..και βαρετό….».

κάποιος που κατά τα λεγόμενα του, έχει έρθει σε ερωτική επαφή με τη μισή Αθήνα, ειρωνεύεται μια τηλεοπτική σειρά, που λατρεύει το κοινό…..παλιό το κόλπο…..και βαρετό….

Posted by Απόστολος Γκλέτσος on Wednesday, February 23, 2022

Στην αντεπίθεση ο Τατσόπουλος

Ο συγγραφέας από την πλευρά του δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του ηθοποιού περνώντας στην αντεπίθεση με μια ειρωνική ανάρτηση.

«Όχι, ρε φίλε. Πρώτα ο Γονίδης, μετά ο Τερλέγκας, τώρα ο Γκλέτσος. Κάπου λίγο έλεος. Ξέρεις τι σημαίνει να σε κυνηγάει σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα;» έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι για τα σχόλια του συγγραφέα και πρώην βουλευτή για τη σειρά κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του από εκκλησιαστικό σάιτ, το οποίο του ζητά 200.000 ευρώ.