Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega παραχώρησε συνέντευξη ο Αντώνης Αντωνίου το πρωί της Τρίτης (15/02) και μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα αλλά και για τη θρυλική πλέον, ταινία, «Η παραγγελιά» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

«Συνεργάζομαι με τη σύζυγό μου, έχουμε καλλιτεχνικές διαφωνίες, αλλά υπάρχει κοινός στόχος και αγάπη για το θέατρο. Χάρηκα πολύ όταν η κόρη μου μού είπε ότι θα ασχοληθεί με το θέατρο. Είμαι περήφανος για τη Μιχαέλα, αλλά και για τις άλλες κόρες μου» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Αντωνίου.

«Η σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” έχει αγαπηθεί από το κοινό»

Ο Αντώνης Αντωνίου πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και όπως είπε: «έχει αγαπηθεί από το κοινό, δύσκολα μπορείς να την εγκαταλείψεις». Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός είπε πως: «Παράλληλα με τις σπουδές μου δούλεψα οικοδομή και έφτιαχνα κοσμήματα που τα πούλαγα, έπρεπε να επιβιώσουμε».

Η παραγγελιά: Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε ο Αντώνης Αντωνίου, 42 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας

Ο Αντώνης Αντωνίου, μοιράστηκε μια άγνωστη ιστορία για την θρυλική ταινία «Η παραγγελιά», 42 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας. «Διεκδίκησα το ρόλο του Νίκου Κοεμτζή στην Παραγγελιά. Όταν ο Παύλος Τάσσιος μού έδωσε το σενάριο ξετρελάθηκα. Μου λέει “σου έχω ένα πολύ καλό ρόλο, τον φίλο του Κοεμτζή”. Του λέω… στοπ! Εγώ θα τον κάνω! Μου λέει “δεν γίνεται, δεν μπορείς”, ήθελε έναν πρωταγωνιστή φίρμα και προόριζε το ρόλο για τον Νίκο Κούρκουλο. Και για καλή μου τύχη ο Κούρκουλος αρνήθηκε, λέγοντας “εγώ δεν παίζω αυτόν τον εγκληματία”. Μετά πρότεινε το ρόλο και στον Νίκο Ξανθόπουλο, αλλά δεν τα βρήκανε. Και απλώς μια μέρα με πήρε και μου είπε “ετοιμάσου να κάνουμε δοκιμαστικό”. Και κάνουμε τη σκηνή που τον πυροβολούν οι αστυνομικοί και τον πιάνουν. Είδε τη σκηνή, του άρεσε και έτσι πήρα το ρόλο» θυμήθηκε ο Αντώνης Αντωνίου.