O γνωστός ράπερ Snoop Dogg κατηγορείται από μία γυναίκα για σεξουαλική επίθεση. Η καταγγέλλουσα συστήθηκε με το ψευδώνυμο «Jane Doe», και αναφέρει στο TMZ ότι κακοποιήθηκε από τον ράπερ και τον επίσης μουσικό και φίλο του, Don «Magic» Juan το 2013, μετά από συναυλία τους στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η πρώην χορεύτρια ενώ αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητό της εκείνο το βράδυ, το πρωί ξύπνησε στο σπίτι του Don «Magic» Juan ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα, Ντόναλντ Κάμπελ. Η ίδια αναφέρει ότι παρόλο που βρισκόταν εκεί παρά τη θέλησή της ένιωθε εξαντλημένη και δεν κατάφερε να φύγει από το χώρο. Αντίθετα κατευθύνθηκε πίσω στο κρεβάτι.

Μετά από αρκετές ώρες και όταν ξύπνησε είδε από πάνω της τον Don «Magic» Juan να προσπαθεί να βάλει το μόριό του στο στόμα της. Εν τέλει ξέφυγε και κλείστηκε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Η εμπλοκή του Snoop Dogg και η δεύτερη επίθεση

Όταν ο Don «Magic» Juan της μίλησε της πρότεινε να τον συνοδεύσει στο στούντιο του Snoop Dogg. «Θα γίνεις το κορίτσι του για αυτή τη βραδιά και θα εκτοξεύσει την καριέρα σου», αναφέρει η καταγγέλλουσα ότι της είπε.

Εκείνη, φοβούμενη ότι η καριέρα της μπορεί να καταστραφεί, αν τον απέρριπτε ξανά, τον ακολούθησε. «Δεν ένιωθα καθόλου άνετα σε εκείνο το στούντιο. Πήγα στο μπάνιο και ξαφνικά, η πόρτα άνοιξε πίσω μου. Τότε, ο Snoop Dogg μπήκε μέσα με το εσώρουχό του κατεβασμένο και άρχισε να πιέζει το μόριό του κοντά στο πρόσωπό μου, προσπαθώντας να με εξαναγκάσει σε στοματικό σεξ», καταγγέλει η Jane Doe.

Παρά την άρνησή της ο ράπερ συνέχισε και αφού κατάλαβε ότι η επιθυμία του δεν βρίσκει ανταπόκριση συνέχισε να αυνανίζεται και ολοκλήρωσε την πράξη του πάνω στο σώμα της τρομαγμένης κοπέλας. Μάλιστα η ίδια αναφέρει ότι παρόλο που έκλαιγε συνεχώς ο Snoop Dogg το μόνο που της είπε ήταν «θα σου φέρω κάτι να σκουπιστείς».

Ο ράπερ, αρνείται τις κατηγορίες ενώ έκανε και ανάρτηση στο Instagram μέσω της οποίας εμμέσως κατηγορεί την κοπέλα ότι κάνει ψευδείς καταγγελίες για να κερδίσει χρήματα.