Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μετά από τεστ που έκανε για τις ανάγκες ταξιδιού στο εξωτερικό. Όπως έκανε γνωστό η ίδια στο Instagram, δεν έχει κάποιο σύμπτωμα και έχει κάνει και τις 3 δόσεις του εμβολίου. Η ηθοποιός δεν διστάζει να ζητήσει από τους αντιεμβολιαστές να μην αφήσουν σχόλια κάτω από το ποστ.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρει στην ανάρτησή της: «Γυρίζοντας από ταξίδι στο εξωτερικό (όπου κι εκεί ήμουν τρελά προσεκτική και στο δρόμο με μάσκα) και προκειμένου να ταξιδέψω στην Κύπρο για γυρίσματα έκανα rapid test και βγήκε θετικό.

Έκανα pcr και μόλις ενημερώθηκα πως είμαι θετική σε μετάλλαξη του ιού. Είμαι τρεις φορές εμβολιασμένη ,δεν έχω απολύτως κανένα σύμπτωμα (36,6,ωραιοτατη γεύση και οσμή) και αν δεν ήταν να ταξιδέψω δε θα είχα πάρει χαμπάρι πως είμαι θετική».

«Έχουμε μπλέξει»

Συνεχίζοντας η ηθοποιός ανέφερε: «Παιδιά πραγματικά προσέξτε σας παρακαλώ, έχουμε μπλέξει. Προσωπικά θεωρώ πως τα εμβόλια είναι η μόνη προστασία για να μη νοσήσουμε βαριά και παρακαλώ χρονιάρες μέρες μην αφήνετε οι αντιεμβολιαστές σχόλια κάτω από αυτό το ποστ, αχρείαστο είναι να πιαστούμε μαλλί με μαλλί.

Καλές γιορτές σε όλους, προσέξτε τον εαυτό και τους γύρω σας, και εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει υγειά και κάποια στιγμή να απαλλαγούμε από αυτή την πανδημία! Φοράω τα πιτζαμάκια μου και ετοιμάζομαι για το ρεβεγιoff, με ωραιότατη καραντίνα!».