Απέναντι από την Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συνεργασία της με τον προφυλακισμένο ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη ενώ μίλησε και για τις δυο αποβολές που βίωσε και της δημιούργησαν φόβο.

«Φοβόμουν να κάνω δεύτερο παιδάκι» είπε η Ρένια Λουιζίδου και εξήγησε γιατί φοβόταν να αποκτήσει δεύτερο παιδί. «Είχα δυο αποβολές πριν από την εγκυμοσύνη μου και άγχος πάρα πολύ σε αυτήν που μου δημιούργησε μέχρι και θυρεοειδή. Όλο αυτό ήταν αρκετό για να με κάνει να φοβηθώ να κάνω δεύτερο παιδί τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια. Όταν ξεφοβήθηκα, είχε γίνει ο Βίκτωρας πια έξι χρονών και ήθελα να έχει ένα αδελφάκι κοντά στην ίδια ηλικία για να μεγάλωναν μαζί. Την ώρα όμως που έφυγε από αυτό, από την πολύ παιδική ηλικία την οποία και ήθελα να μοιραστεί, μετά το αφήσαμε.Μακάρι να μην είχα φοβηθεί, θα είχα κάνει δύο και τρία παιδιά» είπε η ηθοποιός.

«Το να σκέφτομαι τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή είναι ένα πράγμα που με σοκάρει»

«Το να σκέφτομαι τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή είναι ένα πράγμα που με σοκάρει βαθιά και δεν θα σταματήσει να με σοκάρει ποτέ» εξομολογήθηκε η Ρένια Λουιζίδου και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Δεν ήξερα για τόσο ακραία πράγματα και μέχρι που αυτά φτάνουν. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από μια κλειστή πόρτα. Ήξερα όμως πολύ καλά ότι πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση ανθρώπου. Ένας άνθρωπος με πολύ δύσκολη συμπεριφορά και πολύ δύσκολη διαχείριση».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.