Ο Παύλος Χαϊκάλης ανακοίνωσε χθες ότι μετά την ολοκλήρωση της θεατρικής παράστασης αποχωρεί από το θέατρο. Σήμερα μίλησε στο Πρωινό για την απόφασή του αυτή.

«Θα τελειώσει τον κύκλο της αυτή η παράσταση και από εκεί και πέρα τελείωσα εγώ, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Θέλω να παραμείνω λίγο άνθρωπος. Και βλέποντας αυτή την ανθρωποφαγία που υπάρχει, χωρίς να ξέρουν άνθρωποι μιλάνε, έχουν δικάσει, έχουν στήσει στο κάγκελο ανθρώπους, όλο αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ» είπε.

Ο Παύλος Χαϊκάλης συνέχισε: «Δεν έχω βγει ποτέ να δημόσια να κακολογήσω κανένα, δεν έχω καμία θέση με αυτή την αισθητική, δεν έχω λόγο να συνεχίσω με ανθρώπους που λένε κακίες. Είπε πώς ο παραγωγός βγήκε και έκανε πρόταση στον Χαϊκάλη; Κατηγορούμαι για κάτι; Δεν έχω σχέση με την αλληλοφαγία. Θέλουν αίμα, δεν θα τους κάνω τη χάρη να πεθάνω».

Υπενθυμίζουμε ότι κάποιες ηθοποιοί τον είχαν καταγγείλει για απρεπείς πράξεις, εκείνος είχε ότι οτι δεν είχε κάνει τίποτα και τελικά καμία από τις υποθέσεις δεν έχει φτάσει στη Δικαιοσύνη.