Πρωτότυπα, ιδιαίτερα και παραδοσιακά, τα δώρα που μας παρουσιάζει η οικογένεια Yoleni’s εκπλήσσουν ευχάριστα με την ελληνική τους ταυτότητα και τις ιδιαίτερες συσκευασίες τους. Μνήμες από παλαιότερα χρόνια έρχονται στο μυαλό αντικρίζοντας κάποιος παραδοσιακά ξύλινα κόσκινα, σαγανάκια και μεταλλικούς παραδοσιακούς δίσκους – με αυτόν του καφενείου να ξεχωρίζει – γεμάτα με παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας μας. Προτάσεις για έτοιμο γεύμα αλλά και γλυκές επιλογές μπορούν να γίνουν άξιοι πρεσβευτές των εταιρικών αλλά και προσωπικών σας δώρων.

Εντυπωσιάστε σε αυτές τις γιορτές με δώρα που αναδύουν Ελλάδα… και μάλιστα στην πραγματικότητα, αφού κάθε σύνθεση περιέχει και ένα πουγκάκι με αποξηραμένα μυρωδικά, ώστε να μας φέρει πιο κοντά στα αρώματα της ελληνικής γης.

Και για όσους δεν το γνωρίζουν… το www.yolenis.com είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen με αυθεντικά παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα. Περισσότερα από 1000 στον αριθμό, από 110 καταξιωμένους παραγωγούς της ελληνικής υπαίθρου, φιλοξενούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Yolenis.com, όπου παράλληλα με τις πληροφορίες του προϊόντος γίνεται και επαρκής αναφορά για τον παραγωγό του αλλά και την περιοχή προέλευσης.

Το «Τραπέζι του μήνα» στην αρχική του σελίδα, σας περιμένει για να γνωρίσετε νέα προϊόντα αλλά και συνταγές που μπορεί κανείς να δημιουργήσει με αυτά! Ένας νέος γευστικός κόσμος έχει στρωθεί για εσάς και μέσα από τις προτάσεις δώρων της οικογένειας Yoleni’s σας δίνεται η ευκαιρία να τον παρουσιάσετε σε συνεργάτες και φίλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιλέξτε τη σύνθεσή σας και σε διάστημα 16 έως 36 ωρών θα βρίσκεται σε όποια γωνιά της Ελλάδας επιθυμείτε αλλά και σε όποια άλλη χώρα εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Φέτος προσφέρετε δώρα που θα κάνουν τη διαφορά!