Ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και δη στο Αιγαίο και το έκανε ο Κόμπε Μπράιαντ. Δεν ήταν δυνατό να μη βρεθεί και στη Μύκονο λοιπόν. Ο αστέρας του ΝΒΑ κάνει κρουαζιέρα σε αιγαιοπελαγίτικα νησιά μαζί με την οικογένεια και τους σωματοφύλακες του.

Κατέπλευσε με τη θαλαμηγό του αρχικά στη Σύρο και στη συνέχεια «έπιασε» Μύκονο. Έτσι, ο Κόμπε μαζί με τη σύζυγο του και τα παιδιά τους απολαμβάνουν αυτές τις ημέρες το Νησί των Ανέμων. Βέβαια, μόλις ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού έκανε την εμφάνιση του, δε γινόταν να μην πάρουν φωτιά τα φλας. Συγκεκριμένα ένας φωτογράφος άρχισε να τον ακολουθεί και εκείνος έδειξε πόσο άνετος είναι. Του ζήτησε να τον βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία με την οικογένεια του μπροστά από τους γραφικούς ανεμόμυλους του νησιού και εκείνος δεν του χάλασε χατίρι.

Μάλιστα, ο άσος των Λέικερς του είπε «ευχαριστώ» στα ελληνικά, ενώ δεν δυσανασχέτησε ούτε όταν άρχισε να καταγράφει πλάνα η κάμερα του Mykonos Live Tv. Ο ίδιος ήταν άνετος και χαλαρός, ντυμένος casual και έδειχνε να απολαμβάνει τη βόλτα του.

Μετά την επίσκεψη στη Μικρή Βενετία η οικογένεια Μπράιαντ περιηγήθηκε στα Ματογιάννια, όπου έκαναν τις αγορές τους από επώνυμα καταστήματα και απόλαυσαν ελληνικές λιχουδιές. Από κοντά τους σε κάθε βήμα του βρίσκονται άνδρες της προσωπικής ασφαλείας του, η οποία δεν επιτρέπει φωτογραφίες και αυτόγραφα.