Ακούει όταν τη φωνάζουν «Batpig» αλλά και στο «Little Monster» αν και το πραγματικό της όνομα είναι «Asia» και δεν είναι άλλο από το γαλλικό μπουλντόγκ με το κοντό τρίχωμα, της εκκεντρικής τραγουδίστριας Lady Gaga.

Η «Asia» έγινε το επίκεντρο σκληρής κριτικής προς την διάσημη τραγουδίστρια, όταν εκείνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις φωτογραφίες με το σκυλάκι της «στολισμένο» με κοσμήματα!

Το σκυλάκι εμφανίζεται στις φωτογραφίες να φοράει σκουλαρίκια και κολιέ, κάτι που δεν άρεσε στις φιλοζωικές οργανώσεις, με την «PETA» να εκδίδει επίσημη ανακοίνωση στην οποία κατακεραυνώνει την Gaga για τις πράξεις της κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, αφού και στο παρελθόν η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων έχει κάνει σκληρή κριτική στην τραγουδίστρια για την συμπεριφορά της απέναντι στα ζωάκια.

«Πρόκειται για μια κακοποίηση που υπέστη το σκυλάκι, η Lady Gaga μπορεί να επιλέξει να στολιστεί η ίδια με περίτεχνα ρούχα και κοσμήματα που θα της στέκονται αρκετά άβολα, αλλά δεν μπορεί να εξαναγκάζει ένα σκύλο να εμφανίζεται με αυτό τον τρόπο, σαν να πρόκειται απλά για κάποιο αξεσουάρ που είναι της μόδας», αναφέρει η «PETA».