Μια αλάνθαστη συνταγή ακολούθησαν οι ιθύνοντες του ισπανικού «Vogue» και αναμένουν το… ταμείο. Ο άντρας γυμνός ή ημίγυμνος και μια γυναίκα στο πλάι του φορώντας όσα λιγότερα γίνεται. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα «καυτό» ζευγάρι και δη για τον αστέρα του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο και το διάσημο μοντέλο και σύντροφο του Ιρίνα Σάικ. Ιδίως με αυτούς στο εξώφυλλο επιβεβαιώνεται ότι τέτοιου είδους «γυμνά-ημίγυμνα» πουλάνε σαν ζεστό ψωμί.

Η φωτογράφιση έχει γίνει talk of… the word και αυτό ήταν ένα από τα κίνητρα –και το πλέον βασικότερο- που έκανε τον 29χρονο άσο της Ρεάλ να… βγει από τα ρούχα του, όπως αναφέρει η «Guardian». Έχοντας στο πλάι του την Ρωσίδα καλλονή, δε δίστασε να πει το «ναι». Πόσο μάλλον όταν εκείνος που τους φωτογράφισε ήταν ο διάσημος Μάριο Τεστίνο.

Όσοι γνωρίζουν τον Ρονάλντο και ιδίως όσοι έχουν δει άλλες φωτογραφίες του –ιδίως καλοκαιρινές- μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είναι ο τύπος του ντροπαλού. Από τη στιγμή που στο πλάι του θα βρισκόταν η Σάικ. Όλοι όσοι είδαν τη φωτογράφιση, ακόμη και την ώρα που ετοιμαζόταν είπαν ότι ήταν στρατηγικά τοποθετημένος εκείνος, για να φαίνονται ακριβώς όσα πρέπει να φαίνονται. Οι ιθύνοντες του περιοδικού τους επέλεξαν ως ένα από τα πλέον ταιριαστά ζευγάρια και έλεγαν μάλιστα ότι «ταιριάζουν μέχρι και τα οστά στους γοφούς τους».

Στο εξώφυλλο γράφει «Έρωτας και Ποδόσφαιρο» ή αλλιώς «Amor and Football». Οι άνθρωποι του περιοδικού ήξεραν πως αυτό που αξίζει δεν είναι απλώς να μπει μια ωραία γυναίκα στο εξώφυλλο, αλλά ένα ζευγάρι (πραγματικό ή μη) που θα τραβά τα βλέμματα. Όπως ακριβώς είχαν κάνει και στο «W», βάζοντας τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ημίγυμνο να ποζάρει με την με την Βικτώρια καθισμένη ανάμεσα στα πόδια του.

Και αφού το «κόλπο» έπιασε μία φορά, καθώς στο παρελθόν και το «Vogue», είχε βάλει στο εξώφυλλο τη Ζιζέλ με μαγιό και τον Ρόμπι Ουίλιαμς πλάι της γυμνό –φωτογραφημένους πάλι από τον Τεστίνο- είπαν να το ξανακάνουν. Έτσι ο Ρονάλντο «φόρεσε» την αδαμιαία περιβολή του και η Σάικ ντύθηκε στα λευκά.

Το… δέρμα τραβάει, λένε άλλωστε. Γι’ αυτό και η στυλίστρια της φωτογράφισης, Carlyne Cerf de Dudzeele, μιλώντας για τη φωτογράφιση του Ρονάλντο με την αγαπημένη του τόνισε ότι «αντί να τους ντύσουμε (ως περιοδικό μόδας), τους γδύσαμε» και εξηγεί ότι αυτό είναι πια το νέο μότο που αντικατέστησε το παλιό που έλεγε ότι «Το σεξ πουλάει».

Τώρα πουλάνε ο Κριστιάνο και η Ιρίνα και γενικότερα τα «καυτά» ημίγυμνα ζευγάρια. Δεν ήταν διόλου χαζός ο Ρονάλντο όταν αποφάσισε να το κάνει, όπως καταλαβαίνετε.