Για τον γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη και το πώς είναι ο ίδιος ως πατέρας μίλησε η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενώ αναφέρθηκε και στη θεατρική παράσταση που συμμετέχει.

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν η καλεσμένη της ημέρας στο «Πρωινό Mou» της Τρίτης. «Τώρα τα παιδιά μου είναι πεντέμισι ετών και τέσσερα και κάτι. Αν έρθει ένα ακόμα παιδί, δεν θα το αρνηθώ αλλά θα δυσκολευτούμε λιγάκι. Θα ήθελα, όμως, τρίτο παιδί. Δεν με παίρνει βέβαια να το αφήσω και πολύ, είμαι 39 χρονών! Πότε να το κάνω;», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Σχετικά με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη και το πώς είναι ως πατέρας, αποκάλυψε: «Είναι πολύ αφηρημένος σε σχέση με μένα, αυτό είναι το βασικό του ελάττωμα. Αυτό, στη συγκατοίκηση και στη συμβίωση δεν το αντέχω. Ξεχνάει τα κλειδιά του, τα γυαλιά του, ξεχνάει τα παιδιά. Έχει τύχει να φεύγει με τα παιδιά για το σχολείο και να μπαίνει μόνος του στο ασανσέρ, χωρίς τα παιδιά».

Στην ερώτηση τι είναι αυτό που την ενοχλεί περισσότερο στη δουλειά της, απάντησε: «Με ενοχλεί ο μη επαγγελματισμός, δηλαδή να είναι χύμα και τύπου “εντάξει, ποιος θα το καταλάβει”. Μου αρέσει η λεπτομέρεια, η επιμονή, δεν μου αρέσει αυτό το “ελληνικό” φαινόμενο. Εγώ δεν μπορώ να ζήσω έτσι, θέλω ένα “πλαίσιο”».