Σε κάθε εμφάνισή τους λάμπουν, είτε αυτή είναι στο κόκκινο χαλί, είτε όταν ένας παπαράτσι τους απαθανατίζει την ώρα που κάνουν τζόκινγκ ή πηγαίνουν για ψώνια στο σουπερμάρκετ.

Και εντάξει μπορεί για τις επίσημες εμφανίσεις να έχουν μια ομάδα ειδικών που τους προετοιμάζει ώρες πριν (μακιγιέρ, στιλίστες, κομμωτές, μανικιουρίστ κ.τ.λ.), όμως πώς γίνεται και όλες τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας να δείχνουν τόσο ωραίοι και εντυπωσιακοί;

Ο λόγος φυσικά για τους απανταχού celebrities.
Τι είναι αυτό που κάνουν; Ποιο είναι το μυστικό τους για να δείχνουν… τόσο τέλειοι;
Σύμφωνα με δημοσίευμα του thesearegreat.com, οι σταρ του Χόλιγουντ επιλέγουν οργανικά, βιολογικά καλλυντικά και προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον και απαλλαγμένα από χημικές ουσίες και τοξίνες.

Οι παρακάτω δέκα «αστέρες» έχουν πάρει πολύ σοβαρά υπόψη τους τη συμβουλή που λέει «μη βάζεις ποτέ κάτι στο πρόσωπό σου, που δε μπορείς να το φας»!

Η Μπρουκ Σιλντς προσέχει πολύ το δέρμα της και το προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Η ίδια χρησιμοποιεί ένα αφρώδες scrub από τζίντζερ, που ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων ενώ αναπληρώνει τα μεταλλικά άλατα και τα απαραίτητα έλαια της επιδερμίδας.

Η Μαντόνα χρησιμοποιεί αποκλειστικά οργανικής προέλευσης καλλυντικά για την περιποίηση του δέρματός της. Αγαπημένο της είναι ένα τζελ από γκρέιπφρουτ, πλούσιο σε βιταμίνη C.

H Τζούλιαν Μουρ υποκλίνεται στις… μέλισσες, επιλέγοντας προϊόντα με βάση το κερί της μέλισσας και το μέλι.
Η Gwyneth Paltrow ανακηρύχθηκε ως η ωραιότερη γυναίκα του 2013. Ίσως αυτό να οφείλεται λοιπόν στις οργανικές, βιολογικές κρέμες ομορφιάς που επιλέγει, οι οποίες είναι μάλιστα και σε οικολογικές συσκευασίες.

Η Κάμερον Ντίαζ ενυδατώνει το δέρμα της με προϊόντα που βασίζονται στους χυμούς φρούτων, από τη σειρά Juice Beauty Products.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
επισκέπτεται πολύ συχνά το κατάστημα John Masters Salon στη Νέα Υόρκη, όπου απολαμβάνει υπηρεσίες ομορφιάς αποκλειστικά με βιολογικά καλλυντικά.

Κι αν νομίζατε ότι μόνο οι γυναίκες έχουν «ψύχωση» με την ομορφιά… απατάσθε.

Ο Τομ Χανκς
χρησιμοποιεί επίσης βιολογικά καλλυντικά, με αγαπημένα του όσα περιέχουν βιταμίνη C, έλαια φρούτων και εκχυλίσματα βοτάνων.
Η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός Rita Wilson, είναι κι αυτή φανατική οπαδός των οργανικών καλλυντικών ομορφιάς.

Ο «Καλύτερος Guest Ηθοποιός» Tιμ Ντέιλι, για το ρόλο που υποδύθηκε στη διάσημη σειρά Sopranos, επιλέγει μόνο βιολογικά προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας του.

Ο Τζον Κράιερ, από την επιτυχημένη σειρά «Two and a Half Men» χρησιμοποιεί φυσικές κρέμες με βότανα και αγοράζει προϊόντα που υποστηρίζουν την αειφόρο, βιολογική γεωργία.

Στην Ελλάδα, οι κεραλοιφές αποτελούν ένα από τα πιο παλιά και παραδοσιακά καλλυντικά περιποίησης του δέρματος. Περιέχουν φυσικό κερί μέλισσας, αγνό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, έλαιο βαλσαμόχορτου, έλαιο καλέντουλας και έλαιο χαμομηλιού. Στη Μεσόγειο, εδώ και αιώνες χρησιμοποιούνται για βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας και ανάπλαση, ενώ βοηθάνε εξαιρετικά στην επούλωση τραυματισμών και ανακουφίζουν το ευαίσθητο δέρμα. Η Heliator δημιούργησε τις παραδοσιακές κεραλοιφές σε σύγχρονες υφές, χωρίς αλλεργιογόνα στο άρωμα, δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα με έγκριση από τον Ε.Ο.Φ.. δίχως χημικά πρόσθετα και συντηρητικά, με έλαια πολύτιμων θεραπευτικών βοτάνων κατευθείαν από τη φύση με την παλιά και δοκιμασμένη συνταγή των ελληνικών κεραλοιφών. Αποκτήστε τις με ένα κλικ!

Πηγή: news.gr