Πολλά χρόνια φίλοι είναι ο Σάκης Μπουλάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης, οι οποίοι εμφανίζονται φέτος σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε στο περιοδικό Hello «: «Η φιλία μας με τον Σάκη ξεκίνησε από την εφηβεία. Γνωριστήκαμε σε μια οντισιόν του Μάνου Χατζιδάκι, από τις εμβληματικές μορφές διανόησης του περασμένου αιώνα. Από τότε ‘μετρά’ η φιλία μας. Είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά έχουμε κοινές αναφορές, έχουμε ζήσει πολύ μαζί, έχουμε επεξεργαστεί αισθητικές πολιτισμικές και άλλες ιδέες, έχουμε παλέψει, έχουμε πονέσει, έχουμε αναπνεύσει, έχουμε συνυπάρξει πολλές φορές. Αλληλοαγαπιόμαστε και, το σημαντικό, δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ», ενώ ο Σάκης Μπουλάς συμπλήρωσε: «Πράγματι, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Και μετά γίναμε αυτοκόλλητοι»!

Σε ερώτηση σχετικά με το αν πιστεύουν ότι οι καλοί φίλοι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές, ο Ζουγανέλης είπε: «Ναι, το πιστεύω αυτό. Η ζωή είναι προσφορά και όσο πιο πολύ προσφέρεσαι τόσο πιο πολύ διατίθεσαι για να σου προσφερθούν. Είμαι του ‘σ’ αγαπώ’ και όχι του ‘μ’ αγαπάς;’ Είμαι της προσφοράς χωρίς αντάλλαγμα. Πιστεύω όμως ότι εισπράττω. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αμοιβαίο και πιο ελεύθερο στη σχέση των ανθρώπων από τη φιλία. Ακόμη και με το σύντροφό σου δεν μπορείς να είσαι πάρα πολύ αληθινός όσο με το φίλο γιατί υπάρχουν κοινωνικές συστολές και συμβάσεις. Εγώ εισπράττω τη φιλία, αφού πρώτα την προσφέρω».