Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για το γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η ηθοποιός είπε ότι ο γάμος ήταν φυσιολογική και αβίαστη συνέχεια για μία σχέση που έδειξε από την αρχή ότι πήγαινε πολύ καλά.

«Οι γονείς μου δεν έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Η μαμα μου δυσκολεύτηκε βέβαια να το πιστέψει κανονικά, ήταν κουλ, δε νομίζω πως το πίστεψε μέχρι την τελευταία στιγμή» είπε η ηθοποιός.
 
Παρόλο που, όπως είπε, δεν είχε σκεφθεί ποτέ το γάμο, η Κατερίνα είπε το «ναι» εντελώς αβίαστα. «Το αισθάνθηκα και ήταν αμοιβαίο. Χωρίς δυσκολίες, χωρίς “αλλά”. Πολύ φυσιολογικά ήρθε, όπως θα ‘πρεπε να ‘ναι πάντα. Δε χρειάζεται να πεις πολλά» απάντησε η Κατερίνα Παπουτσάκη. 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη περιέγραψε τον σύζυγό της ως άνθρωπο «της παρέας», αν και «αρκετά χαμηλών τόνων». «Μ’αρέσει αυτή η ήρεμη δύναμη που έχει. Επίσης, με τη δημοσιότητα δεν τρομάζει. Είναι πολύ ισορροπημένος, δεν παρασύρεται ούτε και τρομάζει. Βλέπει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση», κατέληξε η ηθοποιός.