Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2012, έφερε πριν από μερικούς μήνες στον κόσμο το πρώτο της κοριτσάκι, την Blue Ivy.

Η Beyonce πήρε σχεδόν 25 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όμως τελευταία εμφανίζεται και πάλι με στενά ρούχα και μεσάτα φορέματα, αφού κατάφερε να επανέλθει στο κανονικό της βάρος μέσα σε μόλις τρεις μήνες!

Ποιο ήταν όμως το μυστικό για να χάσει πιο εύκολα και γρήγορα τα κιλά;

«Έχασα τα περισσότερα κιλά με τον θηλασμό και προτρέπω τις γυναίκες να το κάνουν. Είναι τόσο καλό για το μωρό, όσο και για τον εαυτό μου», αποκάλυψε η ντίβα της R’n’B μουσικής στο περιοδικό People, προσθέτοντας ότι φρόντισε να θηλάσει την μονάκριβη κόρη της για περίπου 10 εβδομάδες.

Βέβαια το γεγονός πως έχασε κιλά δεν οφείλεται μόνο στο θηλασμό, αλλά και στην σκληρή προσπάθεια. «Μετρούσα θερμίδες. Έκανα γυμναστική 3 με 4 φορές την εβδομάδα, αλλά και πολύ περπάτημα στην αρχή και αργότερα τρέξιμο. Αλλά έπρεπε να δουλέψω σκληρά για αυτό. Δεν ήταν εύκολο μετά την εγκυμοσύνη να καταφέρω να μπορώ να τρέχω», λέει χαρακτηριστικά.

Και φυσικά ακολούθησε διατροφή που περιλάμβανε ψητό ψάρι και κρέας, λαχανικά, φρούτα και πολλά και μικρά γεύματα. Επίσης, το καθημερινό της πρόγραμμα διατροφής είχε πάντα ομελέτες (μόνο με το ασπράδι του αυγού) με λαχανικά, πολύ ανανά και ακόμη περισσότερο παγωμένο νερό.

Για όλα τα θέμα του lifestyle και της σόουμπιζ διαβάστε στο www.radar.gr