Το σεξ πουλάει – αλλά η αγαμία πληρώνει. Ένας Ινδός που μετακόμισε μόνιμα στην Αυστραλία ισχυρίζεται ότι κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος μέσα σε 18 μήνες αφού εγκατέλειψε το σεξ για να επικεντρωθεί στο να γίνει πλούσιος.

Ο Somesh Kay, 24 ετών χρηματιστής, ήταν εθισμένος, κάνοντας σεξ ως και πέντε φορές την ημέρα, γράφει η «NY Post».

Τον Νοέμβριο του 2018, αποφάσισε να απεξαρτηθεί από το σεξ, εμπνευσμένος από ένα βιβλίο αυτοβοήθειας που γράφτηκε το 1937. «Έκανα ένα διάλειμμα από το σεξ για να επικεντρωθώ στην επιχείρησή μου, αφού διάβασα το βιβλίο του Ναπολέοντα Χιλ “Σκέψου και γίνε πλούσιος”», εξήγησε ο Kay σε συνέντευξή του στο Kennedy News.

«Tο τελευταίο κεφάλαιο αφορά τη διοχέτευση της σεξουαλικής σας ενέργειας».

«Ο συγγραφέας αναφέρει σε κάποιο σημείο: ‘Αν είσαι εθισμένος στο σεξ δεν θα μπορέσεις ποτέ να αναπτυχθείς και να κάνεις κάτι σημαντικό στη ζωή σου’. Το βιβλίο γράφτηκε πριν από 100 χρόνια, οπότε σκέφτηκα ότι εάν έχει δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια για κάποιους, πρέπει να δουλέψει και για μένα.

Εκείνη την εποχή, ο Kay είχε μετακομίσει πρόσφατα από την Ινδία στην Αυστραλία και αποφάσισε να αποκτήσει νέα συμπεριφορά σε μια νέα χώρα.

«Στην Ινδία, έκανα σεξ πέντε φορές την ημέρα», δήλωσε και παραδέχτηκε ότι ήταν «εθισμένος στο σεξ, με πάρα πολλή ενέργεια».

KayCapitals (X)

Αφού εγκατέλειψε το σεξ και τη δουλειά του στην Ινδία, ο Kay – ο οποίος λέει ότι έμεινε για λίγο διάστημα άστεγος αφού ξόδεψε όλα τα χρήματά του για να βγάλει βίζα ώστε να μείνει μόνιμα στην Αυστραλία – χρησιμοποίησε τα δωρεάν βιβλία και το Wi-fi των εμπορικών κέντρων για να μελετήσει τις χρηματιστιακές αγορές και το trading (αγοραπωλησίες) μετοχών.

«Σε εκείνη τη στιγμή της ζωής μου, δεν είχα τίποτα να χάσω, βρισκόμουν σε μια νέα χώρα, δεν είχα πολλά χρήματα και δεν μιλούσα αγγλικά», είπε στη συνέντευξή του.

Χωρίς το σεξ να τον παρασύρει, ο υπερ-συγκεντρωμένος Kay έμαθε γρήγορα τις αγορές. «Αυτό που συμπέρανα ήταν το εξής», λέει: «Όταν οι άλλοι φοβούνται, τότε αγοράζεις, όταν είναι άπληστοι, τότε πουλάς».

Στις αρχές του 2020, οι επενδυτές άρχισαν να πωλούν τις μετοχές τους εν μέσω της επικείμενης πανδημίας του Covid – και ο Kay βρήκε την ευκαιρία να «επιτεθεί».

Ήταν έξυπνες επενδύσεις κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου που βοήθησαν στην ενίσχυση του τραπεζικού του ισοζυγίου.

«Στα τέλη του 2020 είχα βγάλει περίπου 1,3 εκατομμύρια δολάρια», δήλωσε ο ίδιος.

Εντωμεταξύ, στα μισά εκείνης της χρονιάς, αποφάσισε να σπάσει τον όρκο της αγαμίας του αφού γνώρισε την Χόλι, η οποία είναι σήμερα η σύζυγός του.

Εκτός από το να τον βοηθήσει να γίνει πλούσιος, ο Ινδός trader εξολομογείται ότι η αγαμία τον βοήθησε να συνειδητοποιήσει την αξία της σκληρής δουλειάς και πώς να διοχετεύεις σωστά την ενέργειά σου.

«Όλοι θέλουν να πάνε στον παράδεισο, αλλά κανείς δεν θέλει να πεθάνει», δήλωσε ο Kay. «Αυτή η φράση άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο έβλεπα τα πράγματα. Όλοι θέλουν χρήματα, να ζήσουν σε ένα καλό σπίτι, αλλά κανείς δεν θέλει να δουλέψει».

«Αν θέλεις να πας στον παράδεισο, πρέπει να είσαι πρόθυμος να πεθάνεις γι’ αυτό», πρόσθεσε. «Επίσης, μην κάνεις σεξ για να μπορείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά».