Μια εξομολόγηση καρδιάς πραγματοποίησε το νέο της podcast η Μαρία Μπακοδήμου, απόσπασμα του οποίου έπαιξαν στην εκπομπή Γεια σου, με την ίδια να συγκινείται.

Σε αυτό, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την άλλαξε τη ζωή, αλλά και μια δύσκολη περίοδο που πέρασε και τότε μπήκαν στη ζωή της και οι κρίσεις πανικού.

«Δεν κάνω χατίρια και το βρίσκω άδικο. Θα σου εξομολογηθώ δικά μου κομμάτια από μια δύσκολη διαδρομή σε μια πολύ κακή περίοδο της ζωής μου, που είναι χρήσιμο να ξέρεις για τη δική μας σύνδεση εδώ μέσα. Κάποια χρόνια πίσω στη ζωή μου, έγιναν πολλές και σημαντικές αλλαγές. Πολλές φορές ένιωσα ότι αν δεν ουρλιάξω θα τρελαθώ. Εκείνη την περίοδο, γνώρισα και τις κρίσεις πανικού…» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου.

«Πολύ γρήγορα και εντελώς τυχαία διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο. Μου άλλαξε τη ζωή. Με έβαλε σε άλλη διαδρομή και με έκανε καλύτερη. Στην αρχή της διάγνωσης του αυτοάνοσου, θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου. Και έκανα αυτό που ήξερα να κάνω καλά και πάντα. Να τον δικάζω. Γιατί τόσο πολύ φοβόμουν να βάλω όρια στους ανθρώπους που αγαπούσα…», αποκάλυψε.