Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» σχολίασε σήμερα τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Μάλιστα, η Νανά Παλαιτσάκη είχε και μια πρόταση να κάνει για τον ραδιοφωνικό παραγωγό που δεν έχει σχέση: Θα ήταν ταιριαστό ζευγάρι με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Μήπως η Κατερίνα Καινούργιου να δει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με άλλο μάτι και να αποκτήσουν σχέση;», είπε χαρακτηριστικά.

«Το σκέφτηκα και εγώ αυτό», ήταν η απάντηση της Ελεωνόρας Μελέτη.

«Είναι άνθρωποι που ακούμε ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια, παιδιά φοβερή η ιδέα μου» συνέχισε η Νανά Παλαιτσάκη αλλά η Φλορίντα Πετρουτσέλι της «έκοψε» τα φτερά, λέγοντάς της: «Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση».

«Εσείς το λέτε και αυθαιρετείτε εγώ μιλάω πάρα πολύ σοβαρά. Είναι καταρχάς δύο άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά τον χώρο των media, που δεν θα έρθουν σε ρήξη ο ένας με τον άλλο για τους χρόνους δουλειάς. Έχουν ταλαιπωρηθεί από σχέσεις έχουν προδοθεί και δεν ξέρω άλλον που να είναι τόσο χρόνο μόνος. Και η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που θέλει να κάνει οικογένεια. Και τα κανάλια θα έχουν ένα σούπερ δίδυμο για πρωινή εκπομπή. Παιδιά τώρα προσκυνήστε» συνέχισε ενθουσιασμένη η Νανά Παλαιτσάκη.