Η Κατερίνα Καινούργιου κατά την χθεσινή εκπομπή της στον Alpha, αποχώρησε εκτάκτως καθώς ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. «Για να εξηγήσω και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, χρειάζεται να πάω στο νοσοκομείο και να κάνω έναν τυπικό έλεγχο, για να μην είναι κάτι ανησυχητικό, που δεν θα είναι. Για να συνεχίσουμε, ευχαριστώ πάρα πολύ. Γρηγόρη, κάτσε εδώ. Πάμε να συνεχίσετε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου αναστατωμένη χθες (05/02) και αποχώρησε από το πλατό της «Super Κατερίνα».

Σήμερα (06/02), η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν κανονικά στη θέση της και στην έναρξη της εκπομπής θέλησε να κάνει μια μικρή αναφορά στην περιπέτεια υγείας της και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα που έλαβε.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Απλά καμιά φορά όταν το σώμα μας προειδοποιεί για κάτι και νιώθουμε έντονους πόνους, καλό είναι να μην το αφήνουμε έτσι και να πηγαίνουμε να το ψάχνουμε, να κάνουμε τις εξετάσεις μας, για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα είναι κάτι χειρότερο» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και ξεκίνησε την κανονική ροή της εκπομπής της.

Λίγο πριν το κλείσιμο και κατά τη διάρκεια της στήλης της μαγειρικής, η παρουσιάστρια του Alpha ενώ έτρωγε με επιφύλαξη μουσακά με ζυμαρικά στον φούρνο από τον Πέτρο Συρίγο αναφέρθηκε ξανά στην περιπέτεια υγείας της.

«Τώρα λες να με πονέσει η κοιλιά μου; Κοιμόμουν μετά και μου έβαλαν διάφορα στον ορό μέσα και μετά ήμουν σαν υπνωτισμένη. Είμαι και φοβιτσιάρα και για να πάω για τον υπέρηχο κοιλιάς κάναμε 10 ώρες. Ήμασταν πόση ώρα για να συζητήσουμε για τον λόγο» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Πέτρο Συρίγο να της αναφέρει ότι αυτά είναι περαστικά.