Η Ελένη Φουρέιρα παρά το απαιτητικό πρόγραμμά της και το γεγονός πως πλέον συνδυάζει την καριέρα της με τη μητρότητα, δεν σταματά να ενθουσιάζει τους followers της.

Πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα εκατομμύρια των ακόλουθών της, στην οποία εμφανίζεται topless, ενώ φορά ένα γούνινο ροζ παλτό, το οποίο έχει συνδυάσει μ’ ένα κόσμημα. «Κάνει κρύο έξω», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα, ενώ στην εικόνα οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έκαναν χιλιάδες likes και της έγραψαν πολλά θετικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Η εμφάνιση με τον Αντώνη Ρέμο και την Μαρινέλλα

Στο μεταξύ, την περασμένη Παρασκευή (12/1) η σπουδαία Μαρινέλλα επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Ρέμος.

Η Μαρινέλλα έκατσε στις μπροστινές θέσεις προκειμένου να απολαύσει το πρόγραμμα που παρουσιάζουν ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα, στο ίδιο μαγαζί που εμφανίζεται και η ίδια με την Μπέττυ Μαγγίρα και τη συμμετοχή του Στέλιου Διονυσίου, το οποίο μάλιστα πρόσφατα επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Μάλιστα, δεν έλειψε και η… συνεργασία μεταξύ της Μαρινέλλας, του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα. Σε εικόνες που δημοσίευσε ο λογαριασμός του νυχτερινού κέντρου, ο Ρέμος και η Φουρέιρα ένωσαν τις φωνές τους με αυτή της Μαρινέλλας και όλοι μαζί τραγούδησαν το «Γιατί φοβάσαι (Πάρ’ το φεγγάρι και κάν’ το βέρα μου)».