Στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη ο Δήμος Αναστασιάδης και μίλησε για το «ασχημόπαπο» – καρδιοκατακτητή, το υπερεκτιμημένο σεξ, αλλά και γιατί δε θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της συμβίας του Τζένη Θεωνά, «Μαμά-δες», στην ΕΡΤ.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμφάνισή του και για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού.

«Ήμουν ασχημόπαπο στο σχολείο. Είχα κατακτήσεις και φλερτ, γιατί εξέπεμπα μία γοητεία. Θα ήθελα να με έχω μπαμπά, είμαι καλός. Θα ήθελα να αποκτήσω κι άλλο παιδί, αρκεί να μπορώ να ανταποκριθώ», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης, που απάντησε και στο αν θα πήγαινε ως καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει η αγαπημένη του και ηθοποιός, που φέτος βλέπουμε τηλεοπτικά στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», Τζένη Θεωνά.

«Θεωρώ κωμικό να πάω στην εκπομπή της συντρόφου μου Τζένης Θεωνά και να λέμε τα οικογενειακά μας. Δεν θα πάω ούτε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» (σ.σ. την οποία παρουσιάζει ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης), γιατί πρώτη επιλογή μου θα ήταν η εκπομπή της Τζένης. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τηλεοπτικό. Είναι εκτός πλάνου», συμπλήρωσε.

Ποια η γνώμη του για την απιστία;

Όπως αποκαλύπτει: «Δε συγχωρώ την απιστία. Έχω απιστήσει και έχω απατηθεί, άλλα είναι στη ζωή. Είναι πιο εύκολο να απατηθείς από το να απιστήσεις. Όταν απατηθείς, απλά φεύγεις».

Και συμπλήρωσε ο Δήμος Αναστασιάδης: «Έχω δεχτεί φλερτ από άντρες και από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο. Σαφώς παίζει ρόλο σε μία σχέση ζωής, άλλα όχι πρωταγωνιστικό. Όσο σημαντικό είναι το επιδόρπιο είναι και το σεξ. Είναι λίγο χαζό να ξεκινήσεις μία σχέση ζωής, μόνο επειδή το σεξ είναι καλό».

Ο Δήμος Αναστασιάδης πραγματοποιεί εμφανίσεις στην Κύπρο και το καινούριο του τραγούδι έχει τίτλο «Αναπάντεχα».