H Πάρις Χίλτον αποφάσισε να αποσύρει τις διαφημίσεις της σειράς μαγειρικών σκευών με την «υπογραφή» της από την πλατφόρμα «X», κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Έλον Μασκ, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφασή της, με ένα καυστικό σχόλιο. Ο λόγος που εγκατέλειψε την πλατφόρμα η επιχειρηματίας είναι ο σάλος που προκλήθηκε εξαιτίας ορισμένων αναρτήσεων του Μασκ που χαρακτηρίστηκαν αντισημιτικές, με τον ίδιο πάντως να αρνείται ότι ήταν αυτή η πρόθεσή του και να ζητά συγγνώμη.

Η απόφαση της κληρονόμου και επιχειρηματία να εγκαταλείψει την πλατφόρμα, έρχεται να προστεθεί σε εκείνες πολλών μεγάλων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των IBM και Apple, που απέσυραν τις διαφημιστικές τους καμπάνιες από το X.

«Για να είμαι ειλικρινής, η διαφημιστική της καμπάνια δεν ήταν και τόσο πειστική. Δεν νομίζω ότι η Πάρις μαγειρεύει και τόσο» έγραψε ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης του «X» σε ανάρτησή του, αφού έγινε γνωστό ότι η εταιρεία της «11:11 Media» διακόπτει τη συνεργασία της με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρά τα σχόλια περί μαγειρικής που έκανε ο Μασκ για τα ροζ σκεύη της Hilton, η κληρονόμος έχει φτιάξει μια μάρκα εστιασμένη στη μαγειρική για χρόνια – φιλοξενώντας ακόμη και μια σειρά του Netflix με τίτλο «Cooking with Paris» το 2021. Η διευθύνουσα σύμβουλος του X, Linda Yaccarino, είχε διαφημίσει τη συμφωνία στον προσωπικό της λογαριασμό τον Οκτώβριο, αναφερόμενη στη Χίλτον ως τη «βασίλισσα της ποπ κουλτούρας, της μουσικής, των επιχειρήσεων και της τηλεόρασης».