Στην εκπομπή Happy Day και την δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου. Η πρώην αθλήτρια και Περιφερειακή σύμβουλος αναφέρθηκε στο σοβαρό ατύχημα που υπέστη στη θάλασσα, με το οποίο ταλαιπωρείται ακόμη τόσο δικαστικά όσο και ιατρικά καθώς συνεχίζει τις επεμβάσεις στο χέρι της. Συγκινήθηκε και συγκίνησε μιλώντας για την αδικοχαμένη ανιψιά της Αναστασία και προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και το κεφάλαιο μητρότητα.

«Μετά το ατύχημα που είχα με το χέρι μου, ήρθε στο γραφείο μου ένα κοριτσάκι και μου είπε “Μην ανησυχείς, θα περάσει και αυτό”. Δεν ξέρω αν θα τελειώσει ποτέ η περιπέτεια με το χέρι μου, αλλά είμαι όλο και καλύτερα. Τώρα γράφω πια. Συνειδητοποίησα ότι μπορεί σε μια στιγμή να σταματήσεις να υπάρχεις. Με άλλαξε πολύ εσωτερικά. Με τον άνθρωπο που οδηγούσε το σκάφος είμαστε σε δικαστική διαμάχη. Δεν συμπεριφέρθηκε καλά. Δεν είναι ένας καλός άνθρωπος…» τόνισε η Έρρικα Πρεζεράκου και πρόσθεσε:

«Το ατύχημά μου ήταν ένα θαύμα. Έχασα το μισό μου αίμα, δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω. Θαύμα ήταν και όλος αυτός ο κόσμος που μαζεύτηκε για να βοηθήσει την Αναστασία. Έχω κλάψει τόσο πολύ για αυτή την βοήθεια, την αγάπη. Ήταν τεράστιο μάθημα ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα» εξομολογήθηκε, για να προβεί στην εξής αποκάλυψη:

«Είχα μια αποβολή και μετά από κάποιο καιρό κατάλαβα τον λόγο που δεν έπρεπε να γίνω μητέρα. Έχω μια βαθιά ανάγκη να μου δώσω λίγο χώρο. Την κατάλληλη στιγμή θα έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος για μένα για να πάω παρακάτω».

Σε πρόσφατη αναφερόμενη στο ατύχημα που είχε σε σκάφος αναψυχής και παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή δήλωσε πως «Φροντίζω πολύ το χέρι μου, το δυναμώνω όσο μπορώ. Ό,τι μας συμβαίνει, χρειάζεται να το αγκαλιάζουμε. Έχω ακόμη κάποιες επεμβάσεις, αλλά πιο μικρές».

Όσο για την αδελφή της Ξένια Πρεζεράκου, η οποία πριν δυο χρόνια έχασε την κόρη της Αναστασία που έφυγε από τη ζωή ύστερα από μια πολύ επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, σε ηλικία 7 ετών, με μια ανάρτηση στα μέσα του Σεπτέμβρη έκανε την χαρμόσυνη αποκάλυψη πως έφερε στον κόσμο ένα δεύτερο παιδί, τον γιο της.