Στην πολυαναμενόμενη σειρά του Βασίλη Κεκάτου, Milky Way, που κάνει απόψε πρεμιέρα στο Mega στις 23:10 πρωταγωνιστεί o Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος. Ο νεαρός ηθοποιός υποδύεται τον Τζο, ένα queer gay αγόρι το οποίο μετακομίζει σε μια επαρχιακή πόλη.

Καλεσμένος στο Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης, ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη δική του προσωπική ιστορία, όταν ως παιδί δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό που οι άλλοι του χρέωναν ως «λάθος», απλά επειδή από τη φύση του ήταν περισσότερο θηλυπρεπής από τα άλλα αγόρια της ηλικίας του.

«Οι γονείς μου δεν ήταν τόσο υποστηρικτικοί να σου πω την αλήθεια. Όταν δεν υπάρχει τόσο αποδοχή από την οικογένεια, αποφασίζεις να πας παρακάτω στη ζωή σου και να βρεις ανθρώπους που να μπορούν να σε υποστηρίξουν για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος και συνέχισε:

«Ως γκέι αγόρι με εμφανή θηλυπρέπεια – από μικρός ήμουν αρκετά θηλυπρεπής και δεν το έκρυβα – υπήρχε μεγάλο θέμα γιατί θα έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που περπατάω, που μιλάω, έπρεπε να “συμμορφωθώ”, να υπάρχω με έναν τρόπο που ήταν αρεστός σε κάποιους. Όταν οι άλλοι σου λένε ότι κάνεις κάτι λάθος κι εσύ δεν καταλαβαίνεις γιατί είναι λάθος… Όταν κάτι σου βγαίνει από μέσα σου φυσικά και κάποιος σου λέει είναι λάθος πρέπει να το αλλάξεις, σε μικρή ηλικία δεν καταλαβαίνεις γιατί

Όταν ήμουν μικρός θεωρούσα ότι μάλλον είμαι χαλασμένος, ότι κάτι πάει λάθος με μένα».