Με κόστος στα 5.600 δολάρια, τα… εσώρουχα με παγιέτες, μετάξι και μαλλί της Miu Miu ίσως είναι το πιο ακριβό εσώρουχο στον κόσμο. Στην πασαρέλα και στο διαδίκτυο, το αστραφτερό, διακοσμημένο εσώρουχο – το οποίο κυκλοφορεί σε μια χρυσή nude απόχρωση και μια ροζ απόχρωση που έχει σχεδόν εξαντληθεί – συνδυάστηκε με διάφανο μαύρο καλσόν μαζί με ένα πουλόβερ και γόβες.

Τα λαμπερά εσώρουχα είναι ίσως τα πιο ακριβά στον κόσμο που διατίθενται προς αγορά ποτέ, σημειώνει η New York Post. Ενώ η Victoria’s Secret έχει βγάλει σουτιέν και εσώρουχα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, τα πρωτότυπα σχέδια δεν ήταν ποτέ διαθέσιμα για αγορά, παρά μόνο αντίγραφα, σημειώνει το δημοσίευμα.

Ωστόσο, τα εσώρουχα της Miu Miu αξίας 5.600 δολαρίων είναι σημαντικά ακριβότερα από τα μποξεράκια της Nice Laundry αξίας 1.400 δολαρίων υφασμένα με χρυσό και τον μεταξωτό κορσέ της Gucci αξίας 4.000 δολαρίων με κρυστάλλους.

Τα τελευταία εκθαμβωτικά εσώρουχα είναι η νέα εκδοχή της τάσης του no-pants που κερδίζει έδαφος στους δρόμους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους μήνες.