Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σύζυγος του Γουίλ Σμιθ, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ (Jada Pinkett Smith) με αφορμή τα 52α γενέθλιά της κοινοποίησε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από την οποία φαίνεται ότι το πρόβλημα της αλωπεκίας που είχε, φαίνεται να έχει λυθεί.

Στην ανάρτηση η πρώην παρουσιάστρια του «Red Table Talk», έδειξε στους 11,4 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram ότι η κατάσταση με τα μαλλιά της έχει βελτιωθεί και μάλιστα έχει ανανεώσει το χρώμα τους με μία απόχρωση απαλού ροζ.

«Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια έκπληξη γενεθλίων μέσα στην ανατολή της Παρθένου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της λαμβάνοντας μηνύματα και ευχές από τους διάσημους φίλους της μεταξύ άλλων του DJ Jazzy Jeff.

Η Πίνκετ Σμιθ είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά το 2018 στην εκπομπή της ότι έχασε τα μαλλιά της. «Ήμουν στο ντους μια μέρα και στα χέρια μου είχα μόνο χούφτες μαλλιά. Ήταν μια από εκείνες τις στιγμές στη ζωή μου που έτρεμα κυριολεκτικά από τον φόβο. Γι’ αυτό έκοψα τα μαλλιά μου και συνεχίζω να τα κόβω» είχε δηλώσει η ηθοποιός. Σύμφωνα με το People, και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η νέα της αυτοβιογραφία με τίτλο «Worthy» θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου.

This ain’t noth’n but a birthday sherbet surprise within a Virgo sunrise✨🎉

Posted by Jada Pinkett Smith on Monday, September 18, 2023