Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε άλλη μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για διάφορες στιγμές της ζωής της αλλά και για τον άνθρωπο που τη σημάδεψε, τον Φρέντυ Γερμανό. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός είπε τη γνώμη της για τους Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη, οι υποθέσεις των οποίων απασχόλησαν πολύ το ευρύ κοινό.

Η Μαρία Ιωαννίδου ξεκίνησε τη συζήτηση με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αναφερόμενη στο πόσο όμορφη ήταν στα νεανικά της χρόνια και πως όλοι οι άντρες την κοιτούσαν. «Με αγάπησαν πολύ οι άνδρες. Απ’ όπου περνούσα με κοιτούσαν», είπε, αρχικά.

«Ο Φρέντυ μου έκανε ακριβά δώρα. Το πιο ακριβό που μου έκανε ήταν ένα ταξίδι στην Αμερική, πήγαμε στα ακριβότερα θέατρα και στέκια. Ήμουν η Barbie του Φρέντυ», είπε για τον Φρέντυ Γερμανό. «Θυσίασα το παιδί μου, για μια θεατρική δουλειά. Απέβαλα και έχασα το παιδί μου, τώρα θα είχα ένα παιδί μεγάλο, θα μπορούσε να ήταν 30 ετών», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Για τη Ναταλία Γερμανού, η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε πως είναι μια πολύ εργατική γυναίκα. «Η Ναταλία έχει πάρει την εργασιομανία του Γερμανού και τη μερική εξυπνάδα του. Με στεναχωρεί που η Ναταλία δεν παντρεύεται και δεν κάνει παιδί, να κάνουμε ένα Γερμανάκι». Όσον αφορά τη σχέση τους, η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε πως «δεν βλεπόμαστε με τη Ναταλία. Μάλλον δεν θέλει εκείνη. Σε πρόθεσή μου να συναντηθούμε, δεν είδα καμία ανταπόκριση. Δεν πρέπει να την απασχολώ και πολύ».

Βλέποντας τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Ναταλία Γερμανού χωρίς φίλτρα, η Μαρία Ιωαννίδου σχολίασε: «Αγνώριστη, έχει μια μανία να βάζει φίλτρα. Το έχει πει ότι βάζει φίλτρα».

Όταν ερωτήθηκε για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ίδια είπε πως «ο Κιμούλης δεν με βίασε ποτέ. Είναι σπουδαίος ηθοποιός. Δεν πιστεύω ότι ο Φιλιππίδης βίασε καμία. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου ρίχτηκε, αλλά του έδειξα ότι δεν θέλω, τον αντιμετώπισα στα ίσα».

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε και για το νέο της βιβλίο, λέγοντας πως «είναι μία ιστορία για το δράμα ενός ηθοποιού και χορευτή που δεν ζει πια», ενώ για την ηλικία της ανέφερε ότι «δεν είμαι 80 χρόνων, είμαι άνω των 60».