Οι σπουδαστές Fashion Design του ΑΚΤΟ παρουσίασαν τις δημιουργίες τους, σε ένα εντυπωσιακό Fashion Show, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28/6 με μεγάλη επιτυχία στο κεντρικό campus του ΑΚΤΟ (Ευελπίδων 11Α- Αθήνα) παρουσία σχεδιαστών μόδας, καλλιτεχνών, designers, δημοσιογράφων, καθηγητών, αποφοίτων και φίλων του ΑΚΤΟ.

gvdpfjo2
Andreu Honeycutt, Δημήτρης Στρέπκος, Κατερίνα Κουκουράκη
Το show ολοκληρώθηκε σε 3 θεματικές ενότητες:

  • Στην πρώτη οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΤΟ παρουσίασαν τις δημιουργίες τους εμπνευσμένοι από τον «Κήπο της Εδεμ» και την φύση η οποία φαίνεται διαχρονικά να εμπλέκεται με το όραμα του παραδείσου μέσα από την απεριόριστη γκάμα της σε σχέδια και χρώματα. Οι νέοι σχεδιαστές ψάχνοντας καινούργιες γραμμές και την πρωτοτυπία, αποκάλυψαν τις επιθυμίες και τις ιδέες τους για το πως θα μπορούσε να φανεί ο παράδεισος ως ένδυμα.
  • Στην δεύτερη θεματική ενότητα με τίτλο «TRADERNITY» (TRADITION + MODERNITY), οι σπουδαστές του Β’ έτους (Κολεγιακό Πρόγραμμα και Open Learning), εμπνεύστηκαν από τις παραδοσιακές φορεσιές, πολλών περιοχών της Ελλάδας. Η πολυμορφία και ο πλούτος της διακόσμησης των παραδοσιακών φορεσιών αποτέλεσε ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης αλλά και πρόκληση για τους νέους δημιουργούς.
  • Στην τρίτη θεματική ενότητα οι τελειόφοιτοι του προγράμματος ΒΑ (Hons) Degree in Fashion Design | AKTO / Middlesex University  παρουσίασαν την προσωπική τους collection η ποία είναι το αποτέλεσμα της Διπλωματικής τους εργασίας. Η θεματολογία των projects κάλυψε μεγάλη ποικιλία διαφορετικών πεδίων.

gvdpfjo4 Ο ΑΚΤΟ είναι το μεγαλύτερο κολέγιο Τέχνης & Design στην Ελλάδα. Με την επικύρωση του κρατικού Βρετανικού Πανεπιστημίου Middlesex προσφέρει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μεταπτυχιακά και προπτυχικά προγράμματα σπουδών σε επίπεδο Bachelor και Μaster.

gvdpfjo3
Ελένη Βουλγαράκη, Νίκος Καλογερόπουλος, Δημήτρης Στρέπκος, Κατερίνα Κουκουράκη
Αξίζει ν’ αναφερθεί, ότι στον ΑΚΤΟ λειτουργεί  το μοναδικό στην Ελλάδα πρόγραμμα σπουδών Σχεδιαστών Μόδας, που είναι επικυρωμένο από Ευρωπαϊκό κρατικό Πανεπιστήμιο. gvdpfjo5 Παράλληλα, ακολουθώντας την φιλοσοφία για συνεχή ανανέωση και εξέλιξη, ο ΑΚΤΟ επέκτεινε την κολεγιακή του δραστηριότητα και καλύπτει, πλέον, όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες στον τομέα Art & Design.
gvdpfjo6
Οι σπουδαστές με τα μοντέλα τους
Οι υποψήφιοι μπορούν, έτσι, να επιλέξουν και διετή προγράμματα ΙΕΚ αλλά και μονοετή προγράμματα εξειδίκευσης. gvdpfjo1 Πληροφορίες T: 210 52 30 130 akto.gr facebook AKTOcollege