Μέσα σε ένα μικρό hub, στην οδό Καραΐσκάκη, όπου η urban street αισθητική βασιλεύει, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Red Bull Doodle Art. Το Luv n Roll, είναι ένας μαγικός πολυχώρος που αγαπά κάθε μορφή έκφρασης, δημιουργίας και τέχνης, και έτσι αποτέλεσε τον ιδανικό χώρο για την τέχνη του doodling.

20 από τα καλύτερα doodles της Ελλάδας διακόσμησαν τον χώρο του Luv n Roll, σαν μία πολύ δημιουργική μικρή έκθεση έργων ζωγραφικής, και όλοι όσοι περνούσαν από το μαγαζί είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν το αγαπημένο τους έργο για το People Choice Award. Παράλληλα, στο IG account του Red Bull Ελλάδας το κοινό μπορούσε να συμμετέχει στα battles μεταξύ των doodles επιλέγοντας το αγαπημένο του.

Στις 21.00 ακριβώς η ψηφοφορία έκλεισε, τα 5 δημοφιλέστερα doodles πήρανε τον δρόμο για την τελική ευθεία και οι ταλαντούχοι κριτές του Red Bull Doodle Art, Σωτήρης Φωκέας, aka Soteur, Δανάη Γεωργαντά, aka Mikri Ollandeza, και ο Μάριος Σταμάτης, πιάσανε δουλειά

Όλα τα έργα ήταν εξαιρετικά, πολύ δημιρουγικά και τόσο διαφορετικά, δυσκολεύοντας τους κριτές στο να επιλέξουν την τελική τριάδα. Μετά από αρκετό debating και ανάλυση οι νικητές ανακοινώθηκαν. Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Γιώργος Λιωνής, φοιτητής της γραφιστικής. Την 2η θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Γαλανής, ο οποίος κέρδισε και το People Choice Award, ενώ την 3η θέση πήρε η Τίνα Σαχντά.

Το ταξίδι του Γιώργου Λιώνη, νικητή του Red Bull Doodle Ελλάδας, δεν τελειώνει εδώ όμως γιατί στις 27 Μαΐου θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό! Εκεί 61 καλύτεροι καλλιτέχνες doodle στον κόσμο θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του παγκόσμιου νικητή.

Επιπλέον, οι φιναλίστ της φετινής χρονιάς θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα τριήμερο workshop για να διευρύνουν τις ιδέες και τις δεξιότητές τους, ενώ θα μετατρέψουν τα doodles τους και σε NFT (μη ανταλλάξιμα tokens).