Στην Κατερίνη έγινε η πρώτη κηδεία θύματος που έχασε τη ζωή του στη τραγωδία στα Τέμπη. Πρόκειται για την 34χρονη Αθηνά, η οποία κηδεύτηκε σε λευκό φέρετρο.

Τραγικές φιγούρες, οι στενοί συγγενείς της, η μητέρα, ο πατέρας, η αδελφή και ο αδελφός της, ο παππούς και η γιαγιά της. Δακρυσμένα και σκυθρωπά τα πρόσωπα, όσων γνώριζαν την ίδια και το σύζυγό της, με τον οποίο συνταξίδευε στη μοιραία αμαξοστοιχία και νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Μάλιστα, η μητέρα της φώναζε «δεν μπορεί να είναι το παιδί μου», ουρλιάζοντας πως δεν θέλει να δει τι υπάρχει μέσα το φέρετρο.

Σημειώνεται, πως η 34χρονη μαζί με τον σύζυγο της βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και, σύμφωνα με μαρτυρίες, η Αθηνά άφησε τη θέση της για να πάρει καφέ από το κυλικείο, στο δεύτερο βαγόνι του τρένου, που τυλίχθηκε στις φλόγες και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών. Παρόντες στην κηδεία αθλητές και μέλη του αθλητικού συλλόγου «Πιερικός», με τα χρώματα του οποίου αγωνίζεται, ως ποδοσφαιριστής, ο μικρός αδελφός της. Στο προαύλιο του ναού, όσοι τον γνώριζαν, συζητούσαν χαμηλόφωνα για τον τρόπο που έφυγε για πάντα από τη ζωή μια τόσο νέα γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, δύο ετών και πολύ αγαπητή στην κοινωνία της Κατερίνης.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την κηδεία: