Χωρίς όρια ή δημιουργικούς συμβιβασμούς, με άφθονη φαντασία και ευθέως ανάλογη διάθεση για ανατροπή, το luxury eyewear brand ΚALEOS υποδέχεται τη νέα χρονιά παρουσιάζοντας για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2023 τη συλλογή “Challenging Shapes”. Μια συλλογή που «πειράζει» τα γνώριμα σχήματα και αναδεικνύει τη δημιουργική προσέγγιση, την ομορφιά και τη μοναδικότητά τους. 

Με πυλώνες το σύγχρονο design, την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία, η νέα συλλογή Challenging Shapes της KALEOS δέχεται την πρόκληση να αποδομήσει και να προσδιορίσει εκ νέου το σχεδιασμό των οπτικών και επανέρχεται με νέες, cutting-edge προτάσεις. Φέτος, η KALEOS δίνει νέα σχήματα στις επιθυμίες μας παρουσιάζοντας συνολικά 42 μοντέλα, με δυναμικό και bold σχεδιασμό, στην αναγνωρίσιμη πλέον αισθητική του brand. 

Η παρουσία των χρωμάτων παίζει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργική σύνθεση κάθε συλλογής KALEOS. Αυτή τη σεζόν, το brand πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και, σε συνεργασία με την Pantone, εισάγει τρεις νέες αποχρώσεις, όπως το Pantone Jolly Green, το Pantone Corydalis Blue και το Pantone Golden Mist, που εμφανίζονται είτε ως bold μονοχρωμίες σε σκελετούς, είτε ως διακριτικά details σε ανήσυχους ή κλασικούς χρωματικούς συνδυασμούς. 

KALEOS WOMAN

Κάθε συλλογή KALEOS είναι μια ωδή στην ομορφιά των σχημάτων, και η νέα γυναικεία σειρά δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Με πρωταγωνιστή το μοντέλο Tercell, μια εναλλακτική εκδοχή της κλασικής «πεταλούδας» με εντυπωσιακό σκελετό, αλλά και με τα iconic πλέον σχέδια Barbarella και Pollitt να ανανεώνονται με τη συμβολή νέων χρωμάτων, η συλλογή KALEOS WOMAN δίνει έμφαση στις γεωμετρικές φόρμες και τη μοντέρνα κατασκευή, ενώ ταυτόχρονα διακρίνεται για την απέριττη, minimal αισθητική της και την έντονη σχεδιαστική της φιλοσοφία. 

Το έντονο χρώμα παραμένει ένα από τα signature στοιχεία του brand, με την παλέτα να εμπλουτίζεται με bold αποχρώσεις του πράσινου και του γαλάζιου, ενώ δε θα μπορούσαν να λείπουν και πιο κλασσικές επιλογές όπως το λευκό, το καφέ, το μαύρο και η ταρταρούγα. Ωστόσο, αυτή τη σεζόν η KALEOS μπαίνει δυναμικά και στον κόσμο των crystal mono colors, τους διαφανείς σκελετούς σε αναμενόμενες και μη αποχρώσεις, που αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα eyewear trends του καλοκαιριού.

KALEOS ΜΑΝ

Το διαχρονικό στυλ, οι καθαρές γεωμετρικές γραμμές και οι oversized φόρμες δίνουν δυναμικά το παρών στην ανδρική σειρά KALEOS, ενώ το brand εστιάζει παράλληλα στην ακαταμάχητη γοητεία των vintage οπτικών μέσα από ένα μοντέρνο twist. Σχέδια γυαλιών αξεπέραστα στο χρόνο, που έχουν συνοδεύσει μεγάλες φυσιογνωμίες ανδρών και έχουν αποτυπωθεί στη μνήμη μας ως βασικά χαρακτηριστικά του στυλ τους και της ιδιοφυίας τους, επανέρχονται με ένα άκρως σύγχρονο facelift για να εκφράσουν τη νέα αρρενωπότητα. 

Εμβληματικό σχέδιο της KALEOS MAN αυτό το καλοκαίρι, το μοντέλο Drake, τα chunky κοκάλινα στρογγυλά aviators με το retro cool ύφος, που έρχονται να προστεθούν στην ήδη πλούσια ανδρική σειρά. Μεταξύ άλλων, η συλλογή αποτελείται από εμβληματικά σχέδια ελαφριών και στιλπνών σκελετών από acetate, σε μια χρωματική παλέτα που απευθύνεται σε όλα τα γούστα και στυλ. Η τάση στα crystal mono colors αποδίδεται και στην ανδρική συλλογή με τις γήινες αποχρώσεις του πούρου Αβάνας να πρωταγωνιστούν. Οι διαφανείς σκελετοί προστατεύουν επαρκώς από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, χωρίς ωστόσο να μπλοκάρουν εντελώς την ορατότητα στο πιο εκφραστικό σημείο του προσώπου αλλά και της ψυχής: τα μάτια.  

KALEOS KIDS

Η παιδική eyewear σειρά, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2022, έχει ήδη αποκτήσει πιστούς υποστηρικτές ανά τον κόσμο και αποτελείται από πρωτότυπα σχέδια γυαλιών ηλίου και οράσεως, σε υπέροχες ροζ, γαλάζιες, ιβουάρ και μωβ αποχρώσεις, αλλά και ξεχωριστές επιλογές σε ταρταρούγα και διαφάνειες που αποδίδονται σε δύο μεγέθη για παιδιά από 5-9 ετών και 9-13 ετών. Κατασκευασμένα από ανθεκτικά, ελαφριά και άνετα στη χρήση υλικά, τα γυαλιά της KALEOS KIDS θα συντροφεύσουν τους μικρούς ήρωες σε κάθε τους δραστηριότητα – ειδικά όταν παίζουν με τα σχήματα.