Ένα γλέντι γάμου στην Αχαϊα μετατράπηκε σε… ρνγκ όταν οι συγγενείς των νεόνυμφων διαπληκτίστηκαν εξαιτίας μιας παραγγελιάς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο σε χωριό της περιοχής μετά τον γάμο ενός νεαρού ζευγαριού. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι συγγενείς του γαμπρού έκαναν μια παραγγελιά και ήθελαν να χορέψουν το τραγούδι που ζήτησαν. Ωστόσο, εκείνη την ώρα χόρευαν οι συγγενείς της νύφης.

Ο πατέρας του γαμπρού, λοιπόν, μαζί με κάποια από τα παιδιά του και άλλους συγγενείς προσπάθησε να ανέβει στην πίστα και να χορέψει, αλλά οι συμπέθεροι δεν έκαναν στην άκρη και συνέχισαν το χορό τους.

«Έκανα μια παραγγελιά, αφήστε με να χορέψω για το γιο μου», φέρεται να είπε ο πατέρας του γαμπρού, για να λάβει την απάντηση από τον πατέρα της νύφης: «Τώρα, χορεύουμε εμείς». Αυτή η ανταλλαγή «άναψε τα αίματα» και ακολούθησαν και άλλες κουβέντες και οι δύο άνδρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στην, υποτίθεται πιο ευτυχισμένη ημέρα των παιδιών τους.

Στον… καβγά ενεπλάκησαν και άλλα άτομα από το ένα και το άλλο σόι. Μάλιστα, δύο νεαροί είχαν έντονη λογομαχία και άρχισαν να σπρώχνονται προτού να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι και χωρίσουν τους συμπέθερους, αλλά και όλους τους υπόλοιπους.

Έπειτα, το γλέντι συνεχίστηκε κανονικά και όπως υποστηρίζει η ίδια ιστοσελίδα ο γαμπρός και η νύφη παρακολουθούσαν αμήχανοι να εξελίσσεται το περιστατικό μπροστά στα μάτια τους, ενώ δεν δημιουργήθηκαν προστριβές στην σχέση τους.