Την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε η αθλητική ημερίδα του Α.Ο. Κάλλιστος στο ΟΑΚΑ, όπου οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Παράλληλα με τους αγώνες απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Χρυσό Παραολυμπιονίκη Θανάση Γκαβέλα και το συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη, τις οποίες παρέλαβαν οι γονείς τους καθώς οι δύο αθλητές ήταν σε αγώνες στην Κρήτη.

Τιμήθηκαν επίσης ο προπονητής Γιώργος Πομάσκι, η αθλήτρια Ελισάβετ Πεσιρίδου και η αθλήτρια Σπυριδούλα Καρύδη.

Τα βραβεία απένειμαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κυρία Νικη Κεραμέως, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κυρία Σοφία Σακοράφα, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Αμαρουσίου κύριος Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Κάλλιστος, κύριος Θανάσης Λαμπρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του Γαλλικού Κολλεγίου IdEF, κύριος Στυλιανός Αμαργιανάκης.

Στις δηλώσεις τους οι διοργανωτές Αγγελος Παυλακάκης και Σταμάτης Λένης ανέφεραν ότι μετά από δύο έτη περιορισμών λόγω Covid η χαρά του να βλέπουν ξανά τα γήπεδα να ξεχειλίζουν από κόσμο είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση και ευχαρίστησαν τους αθλητές και τους γονείς τους για τη μεγάλη συμμετοχή.

Για περισσοτερες πληροφορίες kallistos-oaka.gr