Για τον μεγάλο αγώνα που δίνει καθημερινά και θα συνεχίσει να δίνει για τα δικαιώματά του μίλησε με λίγες μόνο λέξεις αλλά στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους ο γιος της Νένας Χρονοπούλου, Χρήστος.

«Είμαι παιδί ΑμεΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου» είπε ο Χρήστος, «είμαι παιδί άγγελος» πρόσθεσε κάνοντας τη μητέρα του να συγκινηθεί.

Το Σάββατο (16/4) γνωστοί ηθοποιοί και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό τουρνουά και στήριξαν με τον δικό τους τρόπο τα παιδιά ΑμεΑ. Εκεί έδωααν το παρών η Νένα Χρονοπούλου, με τον Τάσο Μητρόπουλο και τον γιο τους.

Η ηθοποιός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησαν στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκαν στο πόσο σημαντικό είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό των παιδιών με αναπηρία.

«Είμαστε τρία σώματα μια ψυχή. Σήμερα είμαστε εδώ για την αποδοχή της αναπηρίας από όλη την κοινωνία» επεσήμανε η Νένα Χρονοπούλου ενώ ο Τάσος Μητρόπουλος είπε: «Όπως ήμουν αθλητής και αγωνιζόμουν στα γήπεδα έτσι αγωνίζομαι και θα αγωνίζομαι για τα παιδιά ΑμεΑ».