Απάντηση δίνει ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook σε όσους «ειρωνεύτηκαν», όπως λέει, τη μέγιστη θερμοκρασία που έδωσε στο δελτίο για την Αττική. «Προφανώς και δεν έκανες τον κόπο να ακούσεις ούτε στο ελάχιστο τι ανέφερα στο χθεσινό δελτίο», σημειώνει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, απευθυνόμενος στον «Βασίλη», η οποίος του είχε στείλει προηγουμένως ένα σχετικό σχόλιο.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου γράφει: «Για τον Βασίλη αλλά και τους φίλους που ειρωνεύτηκαν τους 8 βαθμούς μέγιστη που έδωσα στο χθεσινό δελτίο για σήμερα στην Αττική!!

Κι όμως Βασίλη μου, στην Αττική είχατε 8 βαθμούς μέγιστη, και στο Σούνιο μάλιστα 9 βαθμούς Κελσίου. Αττική δεν είναι μόνο η Αθήνα και όταν αναφέρομαι στις μέγιστες αναφέρομαι στις μέγιστες… Προφανώς και δεν έκανες τον κόπο να ακούσεις ούτε στο ελάχιστο τι ανέφερα στο χθεσινό δελτίο και για την πτώση της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια των φαινομένων… Και αύριο πάλι 8 βαθμούς θα καταγράψουν κατά τόπους τα θερμόμετρα».

Για τον Βασίλη αλλά και τους φίλους που ειρωνεύτηκαν τους 8 βαθμούς μέγιστη που έδωσα στο χθεσινό δελτίο για σήμερα στην…

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Thursday, March 10, 2022

Σημειώνεται πως στη χθεσινή του πρόγνωση ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ότι ο καιρός θα παραμείνει άστατος και το Σάββατο (12/3), ενώ αναμένεται να βελτιωθεί την Κυριακή (13/3) και μάλιστα αισθητά, με βάση τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα.